• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palemka ja na początku bylam ciągle głodna a nic mi nie wchodziło:( I czasem aż ryczałam...
ehhh jak to teraz fajnie sie wspomina... Także ciesz się że jeść możesz:)

reklama
Jos właśnie podobne lale chce Mai kupić a nie jakieś plastiki) super zabaweczki;)

Palemka ja też nie wiedziałam czy gorsze jest jedzenie czy niejedzenie??? będzie lepiej ,zobaczysz

Ja od tyg szukam maskotki przytulanki dla Wikuśki... chce taką bez mechów bo ona wsio do buźki pcha i mechy (takie wiecie milutkie kudełki) jej zostają w łapkach....

Jos takie właśnie w stylu tych twoich lal bym chciała. I dupa.... wszędzie mechate...

palemka - ja z Karolą wymiotowałam do 34 tygodnia po kilka/kilkanaście razy dziennie :-p

Dziewczyny - padłam. Dostałam maila z jakimś durnym filmikiem ze szkolenia z jednostek specjalnych żebym spróbowała ich ćwiczeń. W odpowiedzi dla jaj bo nic innego mi do głowy nie przyszło zaprosiłam kolesia na 2-3 dniowy surwiwal do mnie żeby zajął się domem i dziećmi - ciekawe czy dalej będzie taki twardziel :-D Czekam na odpowiedź :-D Ja jestem świrnięta :-D:-D:-D:-D:-D

Paulinka super filmek! To też taka opcja jest jak wstawienie filmu???? Maja w akcji super :tak:

Palemko będzie lepiej!! Już niedługo! A potem będziesz to tylko wspominać ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry