• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
chyba juz sytuacja opanowana, teraz juz tylko baki ida seriami.
Rurka torba jest przydatna, zwlaszcza jak bedziesz butka karmic malucha to gdzies to wszystko trzeba schowac , no i torebki nie trzeba nosic bo wszystko sie w torbie na wozku zmiesci

reklama
Rurka to z ikei jest fajnie,kładziesz tą bawełnianą stroną pod prześcieradełko i nie zauważyłam na razie żadnych negatywów przy Danio-a na allegro pewnie drożej niż w ikei

Biedna Iwonka... ja wczoraj zjadłam pół ptasiego mleczka i też to odchorowałam:-D nie sądziłam, że po czekoladzie będzie mnie mdlić:confused::-D

Paulina z przesyłką ponad 30 do 40 zł:dry:

Rurka - no właśnie nieładnie spała... Tzn. gdy się przebudziła na butlę, to potem był płacz niewiadomo czemu... :cool: Ehhh, ciężka nocka, u mnie jakaś migrena z tego powodu... Miłych zakupów! Ja czekam na kasę i też mam zamiar pare rzeczy kupić małej. A jutro mamy szczepienie... :shocked2:

Mary-podobają mi się te zabaweczki a klocki drewniane to kupuj bez oporu-dzieci uwielbiają klocuszki;) pierw je gryzą co prawda a potem zaczynają kombinować z nimi...
a ja nie chcę liczyć ile kasy mamy na półce zainwestowanej w książki-pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć;))) ale empik odwiedzam za każdym razem na zakupach;))

Rurka oj, to jak masz ikeę blisko to szkoda tej kasy na allegro...mój ochraniacz trochę mniejszy od tego Sol

Wiola-zdrówka dla Iwy-dałaś jej jakiś prebiotyk?a masz może nifuroksazyd ? też fajnie pomaga na biegunkę i wymioty

sol - :-):-):-D:-D:szok::szok:;-);-):confused::confused::happy2::happy2::sorry::sorry::-D:-D

just
- pieknie naisałąś o tym "FORUM" , podzielma Twoje zdanie, dl amnie to tez nie "tylko" forum, na tym forum z przewrwami ;-) chyba ze 3 lata siedze, więc jest to kawałek czasu, płakałam tu, krzyczałam, smiałam się , obrażałam na cały świat itd ... i tylko dzięki temu forum i tym ososbom nadal tu jestem i mam potrzebę wracania :))):tak:

Ja chyba jakaś nienormalna jestem zołąd mnie napierdziela mam kapcia w pyszczku, a zjadłam już tyle dzisiaj, że za chwile pęknę, nigdy w życiu nie jadłam tyle, co teraz :confused: najgorsze jest to, że jak przestane chocby na chwile, to wraca to wstretne uczucie ... bleh , tez tak miałyście na początku ciąży dziewuchy ?:confused:

reklama
to i ja dolanczam do grona fanek drewnianych zabawek :)

mary : popatrz na "malutkie" podobienstwo cpo do gustu i selekcji zabawkowych ;)

+ bonus : wspomniane wczesniej szmaciane lale :) a co chlopcy tez sie moga bawic lalkami ;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry