• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kurczę, 100 lat mnie tu nie było... aż wstyd... :zawstydzona/y:

Karolcia jeszcze raz OGROMNIE GRATULUJĘ KROPECZKA!!! :-D Marzenia się spełniają! :*

Palemka o Tobie też nie wiedziałam, że masz Lokatora w brzuszku ;-) Buziaki i gratulacje :* A co do apetytu, to ja w ciąży mogłam w ogóle nie jesć :sorry: Oczywiście zmuszałam się, wiadomo... ;-)

Wiola a jak Ty się czujesz, Kochana? :-)

Mary współczuję nocki dzisiejszej :-( A może to... ząbki? Na grudniu 2011 już kilku dzieciaczkom zaczynają wychodzić, a Mia starsza jest przecież, więc - kto wie?

Rurka widzę, że już plany zakupowe poczyniasz? :laugh2:

Sol, Kocurek, Paulina, Just, Monia, Jos buziaki dla Was :-)

padłam:-D:szok::-D:-D:-D:-D:-D

"Pełen szacunek dla Ciebie. Takie ćwiczenia w porównaniu do trudu wychowywania dzieci i opieki nad domem domu to jest nic. W pełni się zgadzam, że po dwu dniach takiego survivalu byłbym prawie martwy :) wyciskTV 7 min. temu "

Sol nieźle:))

Sergi nie wiem czy mnie pamiętasz... ja pamiętam jak w ciązy byłaś a tu patrzę na suwaczek i kurcze już .... ależ ten czas leci...

Rurka i bardzo dobre myslenie, bo lepiej już kupować - na sam koniec byś zbankrutowała ;-) W razie czego - służę radą :*

Monia pamiętam, pamiętam, chociaż faktycznie dawno temu się spotkałyśmy na BB ostatni raz ;-)

Kurczę, 100 lat mnie tu nie było... aż wstyd... :zawstydzona/y:Mary współczuję nocki dzisiejszej :-( A może to... ząbki? Na grudniu 2011 już kilku dzieciaczkom zaczynają wychodzić, a Mia starsza jest przecież, więc - kto wie?

Sergeevna - a kto wie... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:Może?... Pcha łapki do buzi i ślini się jak szalona już ze 2-3 tygodnie! :shocked2::shocked2: Widziałam na FB, ze bodziak doszedł i ze pasuje. A ja specjalnie kupiłam rozm. 62, myślałam, ze jeszcze za duży będzie! :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry