• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mój mąż kąpał maluchy kładąc do wanienki jedynie tetrę i miał pełny zakres ruchu, a żadne dziecko mu się nie wyślizgnęło

Sol-Danio miał taką minę do zdjęć bo potem odjechał mi jeździkiem w siną dal i tyle go widziałam;)

reklama
yyyyy... bbbrrrr... monia
ja się boję laktatorów ;))))

paulina ależ "wypasiony" model z tego pchacza :DD Ludek faktycznie przydużawy ;)) Ale bardzo ładny!! Coś Ty.. fajnie zarósł!

mój mąż kąpał maluchy kładąc do wanienki jedynie tetrę i miał pełny zakres ruchu, a żadne dziecko mu się nie wyślizgnęło

Sol-Danio miał taką minę do zdjęć bo potem odjechał mi jeździkiem w siną dal i tyle go widziałam;)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jeny ale mnie muli dzisiaj z rana to koszmar. Ciśnienie leci na łeb to mnie głowa do tego boli i chyba przez to te nudności :dry::dry::dry::dry::wściekła/y: Czemu ja muszę reagować na pogodę:confused::wściekła/y:

Kocur-no właśnie na przykładzie modela chciałam pokazać Mary zastosowania takiego pchacza jak nasz;))) a Daniel mimo swoich prawie 4 lat go uwielbia;))) i widzę,że wzbudził zainteresowanie Mai też;))
a Danio ma tak gęste i sztywne włosy,że szok!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry