• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary-propo zabawek-ja też nie lubię badziewia-patrząc na Daniela-u nas rządzą klocki od zwykłych hemar po lego duplo...potem kolejka drewniana brio do której w ikei dokupiliśmy tory i książki-zamiast zabawek woli książki kupować a to też nie jest tani zakup...

reklama
Do przedszkola zawsze wybierałyśmy z koleżankami drewniane zabawki, klocki, układanki, puzzle itp bo się tak nie niszczyły, a dla chłopców samochody i inne cuda z Wadera. Przy dużej ilości dzieci nie niszczyły się i wytrzymywały naprawdę długo :)

a ja dzis wpadam i wypadam...
Iwa ma rozwolnienie i juz dwa razy mi zwymiotowala, teraz sie ulokowala na moich rekach i marudzi. moja biedna dziewczynka.

rurka obstawiam ze za duzo slodyczy wczoraj u tesciow dostala...
gin nic mi nie mowil o liczeniu ruchow , ale z tego co mi wiadomo powinno sie liczyc po 27 tyg i wczasie godziny aktywnosci maluszkaszka powinno byc min 10 ruchow.

a co do tego wozka co ci pisalam to, ciagle cos nie pasuje tej dziewczynie, nie ma czasu zeby przyslac zdjecia, nie ma czasu zebym mogla pojechac i zobaczyc wozek...nie lubie takiego pindolenia. rozgladam sie za czyms innym na allegro

Dzięki, moja ginka coś wspominała, że można właśnie od 25-27 tc zacząć.

Na allegro dużo fajnych oferto można znaleźć, ja ciągle przeglądam i próbuję namówić Łukasza na drugi, ale skoro mamy tamten to szkoda kasy. Zainwestuję w lepszą spacerówkę. Tak teraz patrzę, że przy moim wózku nie ma torby, to sobie na allegro dokupię.

Mary-propo zabawek-ja też nie lubię badziewia-patrząc na Daniela-u nas rządzą klocki od zwykłych hemar po lego duplo...potem kolejka drewniana brio do której w ikei dokupiliśmy tory i książki-zamiast zabawek woli książki kupować a to też nie jest tani zakup...

Paulina - popieram - im prostsze zabawki, tym lepiej! :tak: Dla mnie te zabawki są super! :-):-)

images (1).jpgimages (2).jpgimages (3).jpgimages (4).jpgimages (5).jpg

A jakieś takie pierdoły w stylu plastikowych mieczy czy pistoletów to juz w ogóle dla mnie porażka. Na szczęście teraz kłopot z głowy, bo mamy córunię, ale przy synku będę unikać jak ognia! A książki - super, choć strasznie drogie, np. u nas ceny porażają...
:sorry: Ale to inwestycja i myślę, ze warto. Ja muszę znaleźć jakieś źródło tańszych książeczek, bo z torbami pójdę!...

Wiola - zdrówka dla Iwci! Jeju, współczuję...

Rurka - jak tam? Widzę, ze szał zakupów u Ciebie. ;-)

A ja zaczęłam robić wczoraj "6" Weidera...
:zawstydzona/y: Jak dla mnie najlepsze ćwiczenia na brzuch! :-):-) Już kiedyś miałam z tym przyjemność, ale pełnych 6 tyg. nie wytrzymałam... A teraz mam dodatkową motywację! :-D

Rurka no torba się przydaję, OMG-właśnie zobaczyłam,że to termoopakowanie dla ciebie jest w króliczki i misie;)), a zamiat ceratki bym kupiła coś takiego do łóżeczka LEN Ochraniacz na materac - IKEA mam to dla Daniela-tylko podszyłam gumki,żeby lepiej na materacu się trzymało-to ma z jednej strony bawełnę taką a z drugiej ceratkę-jak Danio się zsiusia w nocy to piorę to razem z pościelę i suszę na grzejniku;)-muszę dokupić dla MAi bo potrafi przesiusiać wszystko czasem;)

reklama
Paulina dzięki :) któraś z dziewczyn mi pisała, żeby ceratki nie brać, bo nie przepuszcza powietrza. Do ikei mamy niedaleko, na allegro jeszcze zobacze czy coś takiego jest.

edit: jest :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry