• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ooo Rurka-mam-przydaję się też albo termos albo opakowanie termiczne na wodę na mleczko-jak będziesz gdzieś wychodzić na spacery i będziesz musiała małą nakarmić, ja mam takie AVENT TERMOTORBA TORBA termoopakowanie 4 KOLORY (2112573532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i takie Praktyczne TERMOOPAKOWANIE 4 śliczne kolory !!! (2097435882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to drugie mogę ci odstąpić;)) gratis-bo leży i mi zawadza;)

reklama
Olivka - skoro tak bardzo źle się czułaś, to po co do tego wracasz?
Nie chce mi się ciągle tego czytać...może czas przestać się już publicznie onanizować?
Skończyłam i do tematu nie wracam! Możesz mnie nazwać ignorantką, ale sama
teraz prowokujesz.

Już Made nie będę się więcej uzewnętrzniać i ''onanizować''...widzę, że nie ma to sensu...
Po co jest forum skoro nie można być szczerym i bronić się przed atakiem?
Skoro źle się czuję to mówię o tym. Normalne.
Ale obiecuję, że więcej nie będę.Ani słowa.

Mary ja też uwielbiam drewniane zabawki-są świetnymi gryzakami i potem na długo starczają,bo są wytrzymałe a brio to ja uwielbiam-Danio ma kolejkę od nich i jest świetna
ten stoliczek też bardzo mi się podoba i będę chyba dla Mai kombinować coś takiego
nasze drewniane zabawki to taki sorter z ELC Mothercare -coś bardzo podobnego *NOWOŚĆ* drewniany sorter NAUKA KSZTAŁTÓW goki 1+ (2064114122) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub zwykła piramidka z ikei MULA Układanka - IKEA-gdzie Maja teraz gryzie wszystkie kółka;|)))

Witam się ze wszystkimi ;-)

Asionek
- staram się być spokojna ale chwilami mi nerwy puszczają - niestety w takich przypadkach ciężko zachować spokój jak radzą inny bo przecież to moje dzieci - jak mam być spokojna :-p:-D

monia - niestety taki wiek, trzeba przeboleć i przeczekać. A próbowałaś czymś ją "zapchać" na noc - np gęstą kaszką albo na śpiocha o 2 dać zagęszczone mleko? Ja już nie pamiętam co my uskutecznialiśmy przy Karoli ale o ile dobrze pamiętam to braliśmy ją do siebie i spała dalej :sorry2::-p Ale trochę później walczyliśmy o łóżeczko - ale przespana noc była warta tego :tak:

PALEMKA :-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D

kocurku - bo wiesz - kawo-wstręt to taki trochę objawowy :-p

Carola - to fajny prezencik taka koszuleczka :tak: I zakończmy temat już - dziewczyny go ignorują żeby nie wprowadzać znowu zamieszania. ;-):tak::-D Uśmiech na ryjek i nie stresuj się bo maleństwu zaszkodzisz :tak:

paula - chyba synek nie był zadowolony że robił za modela dla za małej dla niego zabawki :-D bo takie zażenowanie mu się maluje na buzi ;-):-D

Jak ja wam kurde zazdroszczę tego usypiania o 19-21 dzieciaczków :-D Moje pierony do 23-01 czasami nie śpią bo mają wenę na zabawę :-D A potem do 10 spanie - jak dzisiaj :-p

A do tego mam tak głupie sny od 3 miesięcy że paranoja. Dzisiaj mi się śniło że jestem w ciąży a moje dziewczynki pytają się czy to siostrzyczka czy braciszek :szok: Aż mam ochotę wyjść do apteki :no: Tylko że mnie trochę zasypało i nie chce mi się wychodzić na ten ziąb :no:

rurka ​nie kupuj wałeczków! mam nieużywane nówki do oddania w dobre ręce :)))

sol ?????????? no coś Ty.... u mnie to by było faktycznie jakieś niepokalane :P nieeeee.... ot tak sobie marudzę..

Rurka nie kupuj tej gąbki-totalna beznadzieja wg mnie-kuzynka miała i jak wlewała wodę do wanienki to gąbka ja wchłaniała-poza tym trzeba ją dokładnie suszyć bo cuda się w niej rozwijają...zwykła pieluszka tetrowa lub flanelowa na spód wanienki starczy;) i ręka dorosłego pod karczkiem i już;)

reklama
rureczka - ja bym Ci tą gąbkę kąpielową odradzała....to siedlisko bakterii.
Lepiej taką plastikową foczkę, którą zawsze możesz porządnie umyć i jak dla mnie
stabilniejsza :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry