• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola ee doczytałam... ale kocur broni tylko ciemiężonych... O_o (??) Skoro nie byłaś ciemiężona, to po co ja się wychylam i źle potem czuję.... :/
Staram się Was wszystkie, w miarę moich możliwości intelektualnych, zrozumieć, ale czasem mi nie idzie...
A karteczka to nasz adres :) Bo jeszcze nie mamy na zewnątrz.

reklama
Ja tylko jeszcze napiszę, bo dziś to mało czasu mam - żebyśmy nie straciły miłej atmosfery tego wątku i żeby nam się chciało jak najdłużej tu pisać i się wspierać - jak są jakieś wątpliwości czy urazy - wyjaśniajmy sobie na PW z osobami, których to dotyczy. W sumie mi też wczoraj źle było jak to wszystko przeczytałam. Jesteśmy wszystkie dorosłe i możemy chyba "w 4 oczy" się dogadać :tak::tak::tak:

Kocie bo ja źle doczytałam te ciemiężona i potem nawet edytowałam posta ale wcięło co dopisałam:)

Paulina Monia dzięki kochane :)) dobrze pozbierać różne opinie :) a coś jeszcze powinnam z takich dodatkowych rzeczy kupić?

Hej Poczku :)) Tobie też miłego dnia :)

Liluś co innego się dogadywać a co innego obrażać kogoś.
Wolę zostać zignorowana i tyle.
Wyobraź sobie jak ja się czułam skoro musiałam z pogotowia do ginka jechać.

szczotkę do mycia butelek?? ewentualnie, bo małe się fajnie nawet ręką myje,za to te duże 260ml to już gorzej-pomyślmy:butelki,smoczki do butelek, szczotka do czyszczenia, podgrzewacz/sterylizator-jak na razie chyba wszystko;)

Widzę, że nie warto szczerze pisać co się dzieje.
Widzę też, że dla większości stałam się wrogiem publicznym nr 1...

Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Dzień dobry :)
Zapomniałam się wczoraj pochwalić, że Borysek jak usnął o 21, tak na pierwsze karmienie
wstał o 4:30 :szok: następnie o 7 :)))))))

Mary - tak chciałam sobie przypomnieć czym się Maniek bawił, ale jakoś nie mogę...
potrzebuję chyba kawy na rozruch :-)

Ściskam wszystkie babeczki :))))

Mademoiselle - ale się cieszę, że Wam się nocka udała! :-):-):-) A co do zabawek, to wiesz, nie tak łatwo się samemu na coś zdecydować... Ja bym chciała ograniczyć dostęp Mii do tzw. badziewia... :sorry2: Mój prawie 5-letni brat dostaje aż za dużo zabawek i większość leży w kącie, bo zakupy są średnio przemyślane... :no::no:

Dzień dobry drogie Koleżanki!

Przeczytałam wczoraj wszystko, ale głowę miałam zajęta czymś innym, moja 87 letnia babcia nam się rozchorowała i wzywaliśmy pogotowie, ale stwierdzili, że wszystko jest ok, a to tylko starość... :-(:-(:-( Remi też na sam wieczór wreszcie zakończył walkę z koopą i mieliśmy spokój w nocy :sorry:

Just - jeju, zdrowia dla babci! Dobrze, że Remik nie męczył się w nocy przynajmniej!

mniam,mniam jutro święto pączusia;))

Mary for you-jeździk pchacz i mój model;)
Zobacz załącznik 437476Zobacz załącznik 437477Zobacz załącznik 437478Zobacz załącznik 437479
jeżdzik-pchacz firmy bruin-mój model ma ok 107cm wzrostu-dlatego tak śmiesznie tu wygląda;)

miłego dnia dla reszty kobietek;)

Paulina - dzięki, kochana! Tak właśnie przeglądam sklepy w necie i coś takiego mi głowie właśnie chodzi. No i patrzyłam też na takie rzeczy:

transpixel.giflast ned.jpg

Co myślisz? Nie wiem za bardzo, czy takie rzeczy się sprawdzają, ale lepsze to niż chodzik! A tak w ogóle, to chcę małej kupić zabawki drewniane firmy BRIO, u nas popularne, i zobacz, co znalazłam, jak buszowałam w necie:

images.jpg

:-D:-D:-D:-D

amen Boogie-ty mi w głowie siedzisz,czy jak;)??

tak ku rozładowaniu napięcia stwierdziłam wczoraj,że trzeba by chyba założyć osobny wątek dla tych co chcą się pokłócić-po nazwą 'bitwa' może być też 'sparta'-i tam na początek wrzucić walkę crystal i alexis z dynastii i walkę babeczke z filmu ze śmiercią jej do twarzy-bo my te niekłótliwe kobietki powoli wymiękamy na tym wątku i tak myślę sobie czasami czy jest sens jeszcze coś tu pisać...

Paulina - popieram w 100%! :-):-)

Jeeeeju, głowa mi pęknie!!! Chyba kurczę maam migrenę, bo aż oczodoły mnie bolą... :-(
Zmykam położyć moją córeczkę na drzemkę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry