• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dla Pok ;)

Kieruje mną Logika..!
... lecz z serca wynika :)

Wartości jest we mnie doprawdy bez liku..!
... Ot tyle, co tych gwiazd w koszyku :)

Ja też mam Zasady!
Niezłomne i prawe!

Uczyła ich matka -
Bytu Zagadka :)...​

reklama
ufff nadrobiłam
Paulina
też mam takie ceratki, ale szczerze? raz mi się przydały. dzięki że Olcia się nie przelewa ;-) ale w razie W zabezpieczenie materacyka jest.
synek model :-)

Rurka pojemniczek na mleko mi się przydaje jak gdzieś wychodzę.

co do podgrzewacza to osobiście sprawdziło mi się, ale jak jeszcze odciągałam mleczko i podawałam młodej - szczególnie w nocy. Od kiedy na mm to nie używam bo i tak mleko nie moze stać, trza zrobić i podać a herbatkę szybciej podgrzeję w na gazówce. ale to moje zdanie :-) każdy ma własne :-)

Mary powodzenia na szczepieniu :-)
Sergi młoda super wygląda na zdjęciach, a jakie minki :-)

Made Tobie też odpisałam, ale nie wiem czy wcześniej wysłałam? czy skasowałam
:confused:
rety kotlety no trudno, mam nadzieję ze gdzieś tam jest...

Libby jak tam wczorajsze plecy męża ;-)
SOL smacznych "dziecinnych" pączków :-)

Ostatnia edycja:
eeehhh filozof mi sie odezwal... :dry:

polej tego winka mlodam :tak:

a tak w ogole.. to przepraszam za niedbale literki, bo mala i cyc i jedna reka... :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Jednych filozof dopada, innych zgaga.
pranie w piwnicy zaraz juz bedzie suche i bede mogla wreszcie narzucic pizame. Bosko!

Wiola! Co ty robisz z tymi nogami w ciagu dnia, ze tak dlugi je teraz myjesz? :-p

reklama
Przyszedl taki czas w naszej znajomosci drogie kolezanki, ze postanowilam sie z wami podzielic czyms bardzo dla mnie milym :)

http://tv.eenet.ee/siga

Ogladamy to od 2 lat kazdej zimy. Dzis m nawet do toalety komputer zabral i co chwile do mnie krzyzcy "o! Dziki!" a przed chwila "ooooo! Lisek byl!! Zjadl cos i poszedl! No normalnie lisek byl! "
przezywamy jak dzieci. Im pozniej w nocy tym wiecej tam do paczenia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry