• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURKA, POK :-D:-D:-D

MŁODAM dzisiaj też ma brudne :cool2: bardzo :-D

POK dzika widzę! Gdzie to jest?

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek specjalnie dla Ciebie :-)
Zdjecie0322.jpg

kto ma jeszcze ochotę proszę się częstować ;-)

Libby to szoruj, szoruj na błysk, niech chłop świeci
:blink::sorry::-D

Libby to w estonii.ogladaj ogladaj,bedziedzikow wiecj isielisekdzis pojawia co jakis czas :)

Rurko ano mam, po tyludniach to nie wiem czemu mialabym nie miec.

Ide mezu koszule uprasowac jedna idowas wracm.

rurka TY siedzisz czy leżysz? ja to długo przed kompem nie wytrzymywałam. a w szpitalu położna (jak jakoś po 2 tyg byłam) mówiła by brzuszek od monitora osłaniać (jak lapek na kolanach;-)
mi na zgagę to długo mleko pomagało, ale w ostatnich bodaj 2 miesiącach to już nawet tabsy nie dawały rady. aaa na początku to od smażonego miałam, więc nie jadłam;-)

Bo ja też mam, czuję sie mniej samotna z Tobą :) ale żeby po chrupkach kukurydzianych?
Wiola a Ty masz?:-D i nie o czyste nogi pytam:-p

Młoda i siedzę i leżę... staram się zawsze czymś osłonić. Zgagę miewam różnie, czasami kilka dni nie mam wcale, a czasami kilka dni męczy... zawsze po pasztecie, pomarańczach i teraz widzę, że po chrupkach... mleko pomaga, migdały a jak to nie daje rady to wtedy rennie :)

rurka dobrze że Cię lato ominie, farciara :-) oby czerwiec był łaskawy. stópki mi dokuczały.

Kocurek nosisz już normalnie pierścionki? albo jakieś szpile lub coś w ten deseń?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry