• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol dla takich pączków to warto ;)))
A żebys wiedziała :-D Tylko kurde stać na takim mrozie godzinę to koszmar :no:

sol akurat paczki to wole kupne niz swojskie...a napewno kupne sa lepsze od tych moich:-p
Ja wolę swoje ale jakoś nie mam w tym roku weny na robienie ich bo M jutro rano jedzie do roboty na dwa dni :-(

Asionek - plamić zaczęłam dzisiaj więc odpuszczam, po za tym musiała by nam gumka pęknąć a nie pękła więc zero szans. Karoli badanie moczu wyszło czyściutkie więc nie mam się do czego przyczepić. Jak wyzdrowieje zabiorę ją na badania z krwi i zobaczymy. Póki co kazali mi się uspokoić bo to pewnie nie cukrzyca a dziecięce rozwojowe skoki.
A facet- cóż - jak to wojskowy - duże ego ale tchórz jak każdy :-p

młodam - dziękujemy ;-) i nawzajem - smacznych tłuścioszków ;-)

Dobranoc wszystkim ;-)

reklama
DRUGA !!!!! :)

zizi : Wszystkiego najlepszego i upragnionej fasolki !!!!!!!!!!!!!!!!

jak tam u was dziewczyny???? u nas jeszcze ciemno za oknem, noc !!! :) lubie :)

jos zaczynam sie martwic o ciebie , ty o tej godzinie na nogch i to przed kompem?:-)
u nas juz zupelnie jasno, maz do pracy pojechal a ja tak siedze i sie wkurzam ze baba z allegro mi wiecej zdjec nie przyslala:-):angry:

hej:)

Witam się i ja znad resztki kawusi i pączka:) Nie nadrabiam bo i tak nie dam rady:-p Spróbuje na bieżąco się włączyć:)

wiolka : filutek wstal o 6h30 nim sie najadl, umylam butle, pampersa przebralam byla 7. na 30min juz sie nie kladlam, bo tylko ryzykowalam zasniecie i nieuslyszenie budzika :) teraz juz jestesmy gotowi L. zaraz dokonczy sniadanie, teraz buduje z klockow :)
a co kupilas na allegro bo ja nie w temacie????

monia : hej :)

reklama
jos a nic nie kupilam, wozka poszukuje. i tak sobie ogladam i mysle.
no fakt na pol h to nie oplaca sie klasc.
a ja ide chyba sie jeszcze przytulic do Iwy a noz widelec jeszcze zasne

monia witaj

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry