• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia ja nie musze nosic wozka , mieszkam w domu jednorodzinnym. jedyne noszenie jakie pewnie mnie czeka to raz na jakisz czas wsadzenie go do bagaznika a potem wyjecie go. ale co do wielkosci to tez nie problem bo mamy kombi wiec kazdy wozek sie zmiesci.

rurka kogo mordujemy?:-)

reklama
Dziewczyny sąsiada imbecyla, zapcham go pączkami na amen, może się w końcu uciszy:-D

Trzeba sie zebrać zaraz i do sklepu skoczyć bo tak śniadanie bez pączka to mi dzisiaj nie pasuje:-D

Wiola Iwonce przeszło już?

Monia a Ty w pracy czy w domku?

Wioluś a używany wchodzi w grę? Ponawiam pytanie :-p

Monia 2 latka to też super różnica - zwłaszcza jak nianię będziesz mieć! Dla dzieci lepiej, bo się szybciej dogadają :-)

Rureczko możesz mordować ale tylko pączkiem kochana! TYLKO PĄCZKIEM :-p

PACZE PACZKI!

rurka Iwie juz wczoraj przeszlo calkowicie...czyms sie strula poprostu...
a ja musze sobie cos upiec zeby zjesc ... sklep daleko a samochod ma Lukasz

lil priv:-)

Rurka też mam sąsiada debila:( w dodatku ma debilne dzieciaki które drażnią mojego psa w najmniej odpowiednich momentach i głupia szczeka... Rozumiem mordercze instynkty:))
W pracy siedzę, ale cosik mi nie idzie.... Chcem wolne na jutro ale szefów dziś brak więc nie ma kto papirka podpisać:((
Ale przynajmniej pączków pod dostatkiem:)

Wiolka jak nie musisz nosić to polecam tako. My na spacery z psem po łąkach z mała w tym wózku chodziliśmy.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry