• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale wam dobrze... Ile ja bym dała za choć trochę snu dziś....
Młoda mi dała tak popalic w nocy że ledwo na oczy widzę... chyba kolejne ząbki i gorączka do tego.... ehhhh
pośpijcie za mnie:)

Wiolka a jaki wózek chcesz?

reklama
i tyle z polezenia, zdarzylam wkulac sie do lozka a Iwa podnosi glowe i z rozwalajacym usmiechem mowi,, wstalam, chce platki na sniadanko":-)

kocurku o nie jak tygrysek:-)slodki
lilus czesc kochana, czyli noc calkiem udana?
monia to nie tak ze zawsze tak kolorowo bylo...Iwa pierwsza cala noc mi przespala jak miala 1,8 roku a do tego czasu potrafila sie budzic od 6 do 10 razy w ciagu nocy. a co do wozka to szukam czegos taniego i koniecznie na duzych kolach .

Wioluś a bierzesz pod uwagę używany wózek? W Toruniu jest fajny komis - tam babka bierze tylko wózki w dobrym stanie...o jakiej kwocie myślisz???
Nocka udana dziękuję :tak::tak::tak:

Kocurku cóż za piękny sweterek :tak: Wiolka nasza to już Cię kocha pewnie :tak:

Aha Monia współczuję nocki.....jeszcze jak do pracy potem musisz iść...przytul jednego pączka więcej na wzmocnienie....a pytałaś o dwójkę dzieci - ja polecam różnicę wieku około 2,5-3 latka - wtedy chyba jest ciut łatwiej - i dobrze też mieć babcię do pomocy - ale fajnie jest mieć dwójkę dzieci i wcale nie jest aż tak trudno ;-) Z drugim to już wszystko na luzaka jest.

Jos wczoraj zapomniałam napisać - mi taka nocka 3 a potem 6 też się raz trafiła :-) Było zbyt pięknie by mogło trwać :-p

Wiolka no to nieźle miałaś... Ja dziś po koszmarnej nocy:((
A wózek mam tako, kupiłam używany za 500 zł i jestem strasznie zadowolona z gondoli jak narazie bo spacerówka raz była w użyciu. Ale ma duże kółka i skrętne. Tyle że dużo wazy więc jak będziesz np znosić z któregoś piętra to do kitu.... Ja trzymam w samochodzie w bagażniku i znoszę Młodą w nosidełku...

Lil ja myślę że na szczęście niania z nami zostanie też na drugie małe więc będzie łatwiej... Chciałam małą różnice wieku tak żeby Wikuśka miała 2 latka jak się małe urodzi ale teraz to już nie wiem...
Dziś nocka przepłakana prawie cała, z gorączką i na rękach albo przy cycusiu....

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry