Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień dobry drogie Koleżanki!
Przeczytałam wczoraj wszystko, ale głowę miałam zajęta czymś innym, moja 87 letnia babcia nam się rozchorowała i wzywaliśmy pogotowie, ale stwierdzili, że wszystko jest ok, a to tylko starość... :--
-( Remi też na sam wieczór wreszcie zakończył walkę z koopą i mieliśmy spokój w nocy
Jedno tylko co mam w głowie i cały czas do tego w myślach wracam, to stwierdzenie, że to TYLKO forum... Otóż moje drogie Panie, jesteśmy tu ponieważ mamy wspólny cel!!! Jesteśmy drużyną, która walczy o jedno i to samo, jedne walczą o bycie mamą, a inne są już mamami w i walczą o dobro swojego dziecka. To chyba wystarczający powód.... Forum jest naszym bezpiecznym azylem, jest miejscem w którym nikt nie ocenia naszego statusu finansowego, wykształcenia, czy posiadanego partnera. To komfort psychiczny, którego realne znajomości często nie dają, bo jednak patrzymy na ludzi przez pryzmat czegoś, co dla nas na jakieś znaczenie. Tu ujawniamy tylko to co chcemy, a jeśli ktoś potrzebuje wylać z siebie wszystko, to uszanujmy to! Wesprzyjmy, pomóżmy, "przytulmy"...
Koleżanki wychowanie naszych dzieci, to nie tylko ich uśmiechy i dobre momenty, to także łzy, zmęczenie, bezradność. A często też izolacja środowiska, przecież nasz rytm dnia jest podporządkowany Maluchom, a nie odwrotnie, teraz jest to priorytet. Tu jesteśmy swoimi PARTNERAMI, nie ma wyższych i niższych. To tutaj, w cieple własnego domu przy kubku kawy lub herbaty pomagamy rozwiązywać swoje problemy, zmartwienia, rozterki, ale też żartujemy, nabijamy się i pozytywnie nastrajamy!!
Bo jak to się mówi: "Co dwie głowy, to nie jedna"! Skoro tu jesteśmy, to forum każdej z nas do czegoś służy, do zdobycia kontaktów, do wymiany porad, do spędzania swojego wolnego czasu, itp.. Ale zawsze mam w głowie myśl, że jeśli mam problem o którym nie porozmawiam z bliskimi, to Wy, moje koleżanki pomożecie mi! Tym miłym akcentem zakończę mój jakże długi wywód i pozwolę sobie stwierdzić, że to nie TYLKO forum, ale AŻ!![]()
Monia do karmienia dziecka nicale cała reszta już zakupiona
![]()
o jeszcze mi został taki "bezpieczny wałeczek" żeby się mała nie przewracała przy spaniu do kupienia
Zobacz załącznik 437496
i taka gąbka do wanienki
Zobacz załącznik 437497
a i pieluchy tetrowe i flanelowe i mam wsio![]()
Witam się ze wszystkimi ;-)
Asionek - staram się być spokojna ale chwilami mi nerwy puszczają - niestety w takich przypadkach ciężko zachować spokój jak radzą inny bo przecież to moje dzieci - jak mam być spokojna![]()
Kocham WasI uciekam zaraz na spacer - spróbuję przebrnąć przez te zaspy
Kocurku dotarło?
Zobacz załącznik 437503
a ja dzis wpadam i wypadam...
Iwa ma rozwolnienie i juz dwa razy mi zwymiotowala, teraz sie ulokowala na moich rekach i marudzi. moja biedna dziewczynka.
padłam
"Pełen szacunek dla Ciebie. Takie ćwiczenia w porównaniu do trudu wychowywania dzieci i opieki nad domem domu to jest nic. W pełni się zgadzam, że po dwu dniach takiego survivalu byłbym prawie martwywyciskTV 7 min. temu "
nadrobię jak młoda uśnie. bo nadal kwiczenie
na razie się chwalimy 2 zębolem :-) druga jedynka na dole :-)