• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc :)

widzę nowe staraczki do nas dołączyły! witam :) życzę szybkiego zaciążenia!

a ja już na spokojnie teraz. zaraz idę pod prysznic i do męża pod kołderkę ;P
U Filipa wyorałam pokoj, posprzątałam i poprzebierałam w jego zabawkach a teraz aż miło tam wejść heh

iwonka 3mam kciuki aby @ nie zaskoczyła :) Fajnie że macie takie podejscie na luzie. To tak jak my:) i oby owocnie w końcu się zrobiło!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gralismy w tysiąca , mały nas złupił:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Przeciągnęło sie trochę bo powinien juz byc w łózku:-)Ale raz się żyje:-) Widzę, że dzis tu ruch, dziewczyny nie spią.
maran-atha,Iwonka25,neta82 witam i pozdrawiam, mam nadzieję, ze będzie wam u nas dobrze pisało, że szybko będziecie zafasolkowane i życzę miłych staranek:-):-)
Kasiawie Idż spac bo musisz teraz duzo odpoczywać, miłych snów :-):-):-):-)
Sol we Wro takie zapotrzebowanie na farmaceutów, ze sama chciałam zrobic technika, ale zajęcia są 4 dni w tyg. czwarteki i piątek od 16 i sobota , niedziela cały dzień. Nie dałabym rady i odpusciłam. Ide teraz na pedagogikę rodzinną tak raczej z zamiłowania, chociaz chciałabym pracować w agencji adopcyjnej a to dobta droga. Z drugiej strony wiek mi leci i jak skonczę te szkołę to będę mieć 39 lat. Nie wiem juz co mam robic. Nie chce byc po ciązy przedstawicielem ale po tylu latach bez pracy w zawodzie to juz raczej nie wrócę.:rofl2:
lorelain i jak tam wysypka????
pysia mnie po długim tez się nie chce wstawać, dlatego jutro jeszcze ponleniu****ę i wykorzystam resztę zaległego urlopu:-)
Powiedzcie mi gdzie jest wątek styczniówki 2011, chciałam podejrze i nie mogę znaleźć

eh, no ja mam nadzieję, że nie przylezie...:confused2: Kilka dni temu kupiłam 2 testy ciążowe, ale oczywiście nie wytrzymałam do dnia dzisiejszego i zrobiłam je trzy dni temu, ale nic nie wykazało... tylko jedna kreseczka... Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień..:tak:

Dziękuję dziewczynki za miłe przywitanie :)))

I ja kochane wpadam tylko na chwileczke bo zaraz zmykam spac:-) widze ze nie tylko ja na tym forum jetem anolkowa mama zawsze raznej wiadomo ze my kazda kolejna ciaze bedziemy przezywaly bardziej niz ta pierwsza ale wiem ze i dla nas niedlugo zaswieci sloneczko:-) kobietki trzymam kciuki zeby @ wam nie przyszla i pojawily sie dwie kreseczki na tescie dobranoc wszystkim do jutra:-)

sol dziekuje za suwaczek bardzo ładny:-)hmm patrze na suwaczek Kasi i widze dokładnie taki sam tydzien i dzien ciazy kurcze ale fajnie wyszło:rofl2:
Iwonka25, Neta82 witam:-);-)

Dobranoc Lila001 :-) Masz rację, przyjdzie czas, że i nam słoneczko zaświeci:tak: Trzeba być dobrej myśli!
neta82 mam pytanie, jak długo się staracie? :sorry:

dobrej nocki więc bo ja póki co sypiam z Ala bo jej ząbki wychodzą i nocki straszne, ale jestem dobrej myśli bo ma już prawie wszystkie oprócz piątek... teraz na dniach przebijają sie trójki i dziecko moje bardzo płaczliwe... marudne... ma dopiero 14 miesięcy i 16 zębów więc szybko to u miej postępuje...
Dziekuje za miłe przyjęcia i dobrej owocnej nocki życze no i Iwonka miejmy nadziej, że będą 2 kreski i to już jutro :)

pozdrawiam radośnie...

reklama
Nie no wreszcie dobrnęłam do ostatniej strony. Gratulacje moje panie.:-D Szok, jak skrobiecie.

ale weekend zaliczam do tych stosunkowo udanych:-):-):-):-):-) szaleństwo, więc Wisieńka, czy ja coś pisałam, że nie chcę rodzić w zimę ???? nie, nie przypominam sobie:-D
Witam nowe staraczki, a w szczególności Marankę (Maran-atha), moja lutóweczka do nas dołączyła i nic nie wiedziałam, no no. Cieszę się, że Alunia będzie miała rodzeństwo.
lila, przykro mi bardzo, choć to tylko słowa. Zostań z nami i wyczekuj swojego szczęścia.
Sol, trzymam kciuki za ciebie jutro, bo o Karolę jestem jakoś spokojna:happy:
agnieszka cieszę się, że przyspieszyłaś staranka. A jeśli chodzi o Kingę to tak jak pisałyśmy - jesteśmy na TAK, ale chciałabym widzieć tam jeszcze kilka staraczek. Zresztą ja się umówiłam z mamą na zamkniętym i nie ładnie odwoływać:rofl2:
Lovely, 100 lat, 100 lat, niech żyje żyje nam. Nieeeeech żyje nam !!!
a Ewcia, dla ciebie spóźnione 100 lat.

spadam spać, bo rano do pracy i będę nie tomna. Karollo pochrapuje, koty też to i ja się kładę.
Jutro się zamelduję z pracy, choć to będzie ciężki dzień.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry