• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie kochane ja najpierw złoże zamówienie - co troszeczke mi zajmie a puxniej wróce was nadrabiac :):) dzień dobry :):):):)

reklama
a ja narazie znikne bo idę wypić kawkę z mężem! :)))

Na zamknięty naprawdę mały ruch widzę jest, dodłam kilka zdjęć dla zainteresowanych ;)

marylka witam:)

Na zamknięty naprawdę mały ruch widzę jest, dodłam kilka zdjęć dla zainteresowanych ;)

NO zamknięty nie cieszy się dużą popularnością ale najważniejsze są tam nasze kontakty bo w razie "w" i braku netu mamy inne kontakty takie jak np. telefon i takie tam :)

Ja też nie długo znikam...

agnieszka - dziękujemy :tak: Karola poszła z temperaturą 37,7 do przedszkola, mam nadzieję że Nurofen jej jeszcze zbije tą temperaturę. Właśnie dzwoniłam do przedszkola bo zapomniałam numeru zostawić i dziewczyna powiedziała że jak na razie jest wszystko ok i żeby się nie martwić :-p łatwo jej mówić :-( Jakby zaczęła znowu gorączkować mają dzwonić. Pusto w tym domu bez niej - oszaleję z nudów :-( Może się zabiorę za pisanie pracy teoretycznej. Albo zaraz test zrobię bo ... głupia jestem :-p Niech mnie ktoś powstrzyma :-(

Sol przyzwyczaisz się do ciszy w domu i pomyśl sobie jaka radość będzie jak Ona wróci z przedszkola a wierzę że jest jej tam dobrze:)
I zabieraj się do pisania pracy i to już ...:tak:;-)

AGNIESZKA,KINGA,SOL- witam:tak:;-)
IWONKA2B- pewnie masz to co ja z tym dziaslem-ja taz mialam ten bol i okazalo sie ze ta 8 byla do polowy przykryta dziaslem i dlatego 2 tyd.temu ja usunelam:tak: i mam spokoj:tak:
SOL- Karola da sobie rade a Ty musisz nauczyc sie nudzic:tak:;-);-);-);-)bdzie dobrze!!a testu nie rob -za wczesnie:no::laugh2:
do mnie o 10 przychodzi sasiadka na kawke a moje kupela ta co rodzi od wczoraj od 12 w oludnie jeszcze nie urodzila:szok::szok:a to 42 tydz.ciazy...
IWONKA25-jak tam dostalas@ ???czy robilas test??? daj znac

...o rany 42 tydzień ciąży i nie urodziła to współczuje kobiecie i życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania.
A u mnie dziś mija 40 dzień cyklu,jeszcze nigdy tak długo mi się @ nie spóźniała no ale poczekam jeszcze troszkę bo może hormony głupieją:-/

...uciekam na śniadanie a dziś parówy z kechupem:)

Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka - współwłaścicielka przedszkola - była u Karolinki - wszystko w porządku. Szkoda mi tylko jej córci - w morfologii jej wychodzi ostre zakażenie a jak szukają usg, rtg, wymazy itp to jest wszystko ok. Lekarze nie wiedzą co jej jest. Jutro kolejna morfologia i będą szukać - mam nadzieję że malutka szybko wyzdrowieje :tak: Bo to już drugi raz w tym roku - w styczniu chorowała prawie miesiąc - temperatura do 40 i nic po za tym ale sama wyszła a teraz już drugi tydzień i znowu to samo :-(

Po diabła ja kupowałam te testy :-( Ale folik sobie zacznę łykać :-p

witam was słonecznie mimo , ze jest paskudnie. Zimno i ponuro. Mam juz gotowy obiade: pomidorwoa, mielone, ziemniaczki z koperkiem i buraczki! Teraz mogę klepac do woli.:-):-):-)
Iwonka mi tez się zdaje, ze to ósemka niedorżnięta, ewentualnie popłucz jakąś szałwią:tak:
Sol mam nadzieję, że Korola bedzie zdrowiutka a ty przyzwyczaisz się do nudy. Jak Maciek poszedł do przedszkola ryczałam całą drogę do domu!;-)Sol a testuj, co tam:-p:-p:-p;-);-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:
agnieszka oby to nie torbiele , ale starajcie się jak najbardziej, zawsze to miło jak więcej testuje:tak:
mama witam. Biedna ta Twoja koleżanka, kurczę ale musi dziewucha mieć stresa:baffled:
Słuchajcie od wczoraj mam ból brzucha jak do @. Ani to jeszcze owulka ani nie @ co to moze być, jak myslicie.?????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry