• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol cieszę się:)))))

Siknij:) Daj się poekscytować:)

Ja piekę schabik na obiad

Made prawda, że obłędny Remiś? Takiii cudownyyyyyyyyyyyyy:))))):tak:

Boogie no już nie zawstydzaj mnie:) Remiś zasługuje na takie żyraffki:))))

reklama
Ojjj ja w całości bym schrupała:)))

Koleżanki a teraz powiedzcie mi czym doczyścić szklane drzwi prysznicowe? Mam takie zacieki od wody i nie wiem czym je doszorować....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Carola - ja czyszczę spirytusem etylenowym - ale ostatnio się zapomniałam i drzwi w łazience zamknęłam i się przy trułam oparami :no:;-)

Może jutro na bete pójdę z koleżanką :-p

Sol ja dzisiaj szorowałam zlew,toaletę i kuchnie...chyba się nawdychałam bo mnie w gardle drapie niemiło :(((

Kocurze - ciiiii ;-) to tylko sen był ale z Karolą i Emi tez mi się tak śniło ;-) A ta @ i poprzednia jakaś dziwna była - jak nie moja :-(

Dobra spadam obiad robić a M mi kompa bo muszę przerobić partycje odrobinę bo mam za mało miejsca :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Tak siedzę i zachodzę sobie mocno w glowę - CO JA TAKIEGO DZIŚ ZROBIŁAM, że mi dziecię śpi już drugą godzinę...
:confused::confused::confused:

Mogłam w międzyczasie tysiąc rzeczy zrobić, ale ciągle mi się wydawało, że zaraz się obudzi... i siedzę tak jak kwoka na grzędzie :eek:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry