reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No widzisz Mary, sama ze sobą nie mogę wytrzymać, jestem niecierpliwa jak dziecko, wstyd normalnie :zawstydzona/y: Dobrze mi tak, kara. ;-)

reklama
Mary, Marylka, Hope- witam

Marylka
- to chyba amstafy:confused:

Ugotowałam sosik, wyprostowałam włoski, teraz biorę się za malowanie pazurrków i czekam na tel od kamieniarza :))

kurcze mam straszne problemy dzisiaj z BB :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mama - pewnie masz racje nie am co gdybać - a co do pasów to ja tez właśnie pilnuje - a jazdy bez fotelika to po prostu nie ma opcji nawet 5 metrów musi byc w foteliku i ciągle się o to kóoce ze wszystkimi jak próbuja mi wmówić ze tylko 5 mwetrów - dobrze ze mój mąż chociaz ma take zdanie jak ja bo inni mnie nie obchodzą - moje dziecko jeżdzi zawsze w foteliku
współczuje @ - kurcze pochrzaniło sie strasznie a co twój gin na to ze dostałas w 18 tc ??

Hope- nie trać nadziei powtórzysz test za kilka dni - ja zrobiłam 2 tyg po zapłodnieniu tzn tak mi sie wydawało i była jedna kreska - najczulszy jaki był 10 ml i zapomniałam o tym tydzień później i dwa gin wykluczył ciąże a mój robaczek jednak sie tak schował i po kilku tyg się ujawnił takze wszystko się jeszcze moze zdarzyć

Ewcia
a nie moonstafy czy jakos tak :-D

Ewelinko jestem z tobą i bardzo bardzo mocno zaciskam &&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
i ja sie melduje
mama buziaki dla Domisia od e-cioci
Marylka bierz jak zaczęłaś, lekarz zlecił to trzeba wybrać i bedzie z głowy...
Hope no babo za szybko!!!
Ewelinka &&& myśle o Tobie

no i zapomniałam co to jeszcze chciałam napisać.. ;(

Hope ja dlatego nie kupowałam prędzej testów 5 dni szybko minie:tak::-)

Czytałam że pisałyście o pasach Ja jeździłam całą ciąże w pasach:tak:

witam z rana:-)

Hope ale Cie pokusiło:rofl2: Czekaj do dnia @ a testy schowaj albo nie kupuj :tak:

mama wszystkiego najlepszego dla Dominika:-)

zanka zrób bete jak nie ma @:tak:

ewelinka &&&&&&&&&&&&&&&

marylka witaj:-) bierz tak jak lekarz Ci kazał:tak:
oki bede grzeczna :):)

Mary, Marylka, Hope- witam

Marylka
- to chyba amstafy:confused:

Ugotowałam sosik, wyprostowałam włoski, teraz biorę się za malowanie pazurrków i czekam na tel od kamieniarza :))
no tesz mi sie tak zdaje ale nie mam pewnosci :)

i ja sie melduje
mama buziaki dla Domisia od e-cioci
Marylka bierz jak zaczęłaś, lekarz zlecił to trzeba wybrać i bedzie z głowy...
Hope no babo za szybko!!!
Ewelinka &&& myśle o Tobie

no i zapomniałam co to jeszcze chciałam napisać.. ;(
będe grzeczna :)

dzieki kobitki tak myślałam że mam brać ale przez głowe przeszła mi myśl żeby przestać brać no nic mam nadzieje że @ przyjdzie szybko i jeszcze szybciej zniknie :)

mama sto lat dla Dominisia :):):):):)

edit:

a moon staf to jakaś odmiana amstafuf??? bo pisało właśnie moon in staf na zdjęciach

a na temat wczesniejszych testów to ja już nic nie mówie bo ja miałam tak wczoraj :):):):)

Ostatnia edycja:
marylka to To są Staffordshire Bull Terriery, czyli stafiki w skrócie.nie amstafy
tak hope wczoraj napisała
małe fajne:tak:

Marylo to są Staffordshire Bull Terriery, czyli stafiki angielskie, nie Amstafy i nie Pitule ;-) Są o połowę od nich mniejsze i nie tak popularne jak inne psy typu bull, za to dużo łatwiejsze w prowadzeniu. To faktycznie bardzo męska rasa, mój TZ chętnie się nimi chwali :-D Ale się uśmiałam dziewczyny z waszej znajomości rasy :-D Moon in Staff to nazwa hodowli ;-):-D:-D

Jsorbek dzięki za pocieszenie :-) W pierwszej ciąży test wyszedł mi pozytywnie dopiero w 6 tygodniu, więc jeszcze jestem bardzo spokojna. Pospieszyłam się za namową kusicielskiej koleżanki. Ale i tak nie jest fajnie zobaczyć tą paskudną krechę wrrrrrrrr :wściekła/y:

No i już mi lepiej :-)

Net mi muli Mary jesteś pilną uczennicą, dziękuję jeszcze raz za wyjaśnienie :-)

Maran wiem, wiem, gupia baba jestem noooo ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hope- ja tam na rasach się nie znam :)))
ale do amstaf-uf troszkę podobne :))

Ogólnie są superaśne i ciekawe czy kiedyś sobie takiego nie sprawię :))

a ile taki cudak kosztuje??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry