reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ależ mam nerwa. Bylam w aptece po pregnyl. Nie ma nigdzie, z hurtowni na jutro popołudniu mogą zamówić, a ja potrzebuję na 10 rano! udało się w jednej aptece, o 9 mam iść :eek:

Just bardzo mi przykro. Ja bym zadzwoniła do baby i wyjaśniła, doskonale wie, że jesteś sama z małym dzieckiem i nie śpisz na pieniądzach, poza tym czynsz można podnieść ale trzeba 3 miesiące wcześniej uprzedzić. Nie może z dnia na dzień sobie zaśpiewać 250 zł więcej. Skoro jest umowa to wiąże 2 strony więc niech ona nie fisiuje!! Zawsze też możesz skorzystać z porady prawnej w mopsie, może oni doradzą, co można z tą przykrą sytuacją zrobić.

Wiola szok, co za nieodpowiedzialne babsko. Nie dość ze prawie za darmo mieszka, to jeszcze takie akcje. Moja babcia wynajmuje mieszkanie i tam lokatorka płaci jak chce, kiedy chce i ile chce, bo mówi, że zycie jest drogie i ona musi mieć coś dla siebie, a kiedyś jak wynajmowała pokój u siebie w willi chłopakowi, to on sikał do butelek bo mu się nie chciało w nocy do łazienki chodzić, szok szok i jeszcze raz szok!:dry:

Lil już po drzemce??

Mamitka dzisiaj wolne? u nas też paskudna pogoda, zmokliśmy na zakupach, nic tylko herbatka z malinami i kocyk :))

Palemka, Pysia hej babeczki :))

Gdzie Made, Kocurek, Oliwka??

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko ja właśnie idę uderzyć w kimono, Maciuś zasnął o 12.30. A za Ciebie trzymam kciuki, żebyś dostała ten lek na 9!!!!!!!!!!!!

ta kobieta to jakas porazka byla... jeszcze nie widzialam tak nieodpowiedzialnej osoby...teraz starch mnie ogarnia jak pomysle ze znowu moze nam sie ktos taki trafic

lil od nas do torunia jedzie sie 35 minut:-)zarcik kochana.
rureczko oby udalo ci sie dostac ten lek , no i zaciazyc w koncu
a co do dziewczyn to kocurek pewnie przez pogode nie moze podlapac internetu, a made pisala tez ze jak pada to internetu brak wiec podejrzewam ze pada.

Witajcie dziewczyny ja jak zwykle przelotem:-DEmilka wypełnia mi życie a ja chłonę każda sekundę i nie moge się nacieszyć. Nawet nieprzespana noc jest cudowna:-DA jeszcze bardziej odespana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Just krew sie lasuje jak czytam............brrr
Wiolka masakra jakas, ja my wynajmowalismy mieszkanie przez 5 lat i nikt nas nie meldował, moze wy tez nie meldujcie
rurka świetnie, ze załatwiłaś ten pregnyl
lil, mama zjem wasze obiadki i swój też...Ja mam botwinkę i piersi kurczaka w sosie koperkowym z ziemniakami i mizeria. Po mizerii małej nic nie jest ale bez cebuli tylko ze szczypiorkiem

My jedziemy jutro do taty na 4 dni także znowu znikam.
A to ostatni wyczyn Emilki

jestem ,rozmawiałam z kumpelą przez tel..

Lil papa,śpij dobrze:)

Rurka- ja mam dzis wolne aż do wtorku:))
no i &&&&&&&& za dostawę leku:)

Wiola- ależ miałaś,no!!

zasiadam do obiadu-mięso samo odchodzi od kości tak jak lubię:))

Wisieńka- cześc siostra :))przyjemnego wyjazdu i ukochaj Emi i czekam na przepis:))))))))))))))

Ostatnia edycja:
witaj Wisienko dawno cie nie bylo.Emilka jak zawsze sliczna, o i jak pieknie glowke trzyma w gorze .
a co do meldowania, nie da sie bez meldunku, popierwsze to jest niezgodne z prawem, a po drugie np zeby poslac dzieci do szkoly musisz miec meldunek , zeby odbierac jakies swiadczenia z Gop-su tez musi byc meldunek

mama smacznego

ide Iwcie spac polozyc

Ostatnia edycja:
jestem i ja :)
bylam na spacerku i malych zakupach :)
upal jak cholera az spuchlam troche :/

Rurka zgadza sie ,pogoda do baaani!!!

Wiola- hahaha- no już bardziej nie można;))

oj mozna mozna aheheh
depilacja brazylijska , lacznie z rowkiem ?? ;))))

co robicie na obiad? szukam inspiracji

rybka i frytki dzisiaj , bo tak za mna chodzilo .... :))

asionek przenosze sie do ciebie bo chce troche ciepelka. co ty na to?:-p

dawaj do mnie , u mnie bezchmurnie i mega cieplo :) takze raj dla zmarzluchow
ale rzeczywiscie pogoda w tym roku w Pl porazka jakas :/ kurcze u nas w zimie jest taka temperatura..

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiecie czego się przed chwilą dowiedziałam??? :szok: dzwoniła właścicielka i co?!? umawiałyśmy się, że płacę czynsz za całe mieszkanie+ opłaty za zużycie gazu i energii, ostatnio wymieniła mi okna, bo były stare i przeciekały, więc dowiedziałam się, że skoro okna były wymienione na jej koszt, to ja będę płaciła więcej i mam przygotować 700 zł, a nie 450, nie wspomnę, że informuje mnie o tym pierwszy raz!!! a pienią dze chce jutro :szok::eek::crazy::baffled::growl::no2::oo2::sad:

o uzwa co za baba :/
jedyne co to ona nie moze z dnia na dzien podnosic czynszu !!
a wymiana okien czy cokoliek innego nalezy do niej i nie ma prawa obciazac cie kosztami !!
wiem , ze ci ciezko , ale nie daj sie , bo ci wejda wiedzmy na glowe
no i chyba powoli jednak powinnas szukac czegos innego
za 700zl pokoj to troche przy duzo ...

Witajcie dziewczyny ja jak zwykle przelotem:-DEmilka wypełnia mi życie a ja chłonę każda sekundę i nie moge się nacieszyć. Nawet nieprzespana noc jest cudowna:-DA jeszcze bardziej odespana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jejku jaka sloda !! :) niedziwne , ze sie nacieszyc nie mozesz :)))

teraz to już prawdziwa porażka :no: rozmawiałam z mamą o tej całej sytuacji i mama stwierdziła, że jedynym normalnym wyjściem z sytuacji jakie ona widzi jest wyprowadzka z Gdyni do rodzinnego miasta :szok: po 5 latach wrócić do tej dziury, to moja osobista wielka PORAŻKA :no2::hmm:

reklama
Hej Asionku!!!!!!!!!!!

Wisienka Emilka ma miesiąc i już takie rzeczy robi??? O KURKA!!!!! CUDOWNIE!!! W szoku jestem! A jakie ma wyraźne spojrzenie! MIÓD!

Wiolka ja wynajmuję już 4 lata to mieszkanie i nie jestem zameldowana - hmmm mi na meldunku nie zależało, ale zastanawiam się, czemu u Ciebie inaczej się nie da. Teraz większość ludzi się nie melduje, bo potem kłopoty tylko....

Rureczka to Ty teraz się tylko relaksuj i szykuj na przytulanki....

A ja uciekam, bo koleżanka na kawkę idzie. BUZIAKI!

JUST jeszcze doczytałam Twojego posta i wiesz co - właśnie sama chciałam Cię zapytać czy na jakiś czas nie możesz wrócić do rodzinnego miasta. Gdzie to konkretnie jest? Może gdzieś obok jest inne duże miasto??? Wiesz mam takie refleksje, że w Twojej sytuacji potrzebujesz przede wszystkim wsparcia rodziny - a nie jakiejś wrednej baby nad sobą! Może na jakiś rok byłoby to dobre rozwiązanie? Uwierz mi, że potem będzie Ci łatwiej - znajdziesz coś i zaczniesz od nowa w dużym mieście. Co konkretnie trzyma Cię w Gdyni? Może moje porady są o kant tyłka, ale już wszystko wymyślam co się da :-) Daj znać, a ja potem odczytam, bo teraz znikam!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry