reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Laski:sorry2:
Jestem z Wami cały czas, ale siedzę w ukryciu....

Pomału będę wracać do życia forumowego:sorry:

hej :) fajnie , ze wracasz do nas :)

asionek dziękuję :-) hihihi na plaży ;-) a jak Tam się czujesz?
jos dziękuju :-) a co tam u przyszłej mamuśki?

a my jutro planujemy na 1 spacerek z dziunią isć, zobaczymy czy pogoda pozwoli. OBY

spokojnej nocki życzę, do miłego!

ja sie czuje dobrze :) maly szaleje w brzuchu non stop , wypycha po kolei wszystko az boli czasami ... ale tak to moge powiedziec , ze ciaze przechodze super , zwazywszy jeszcze na tyle miesiecy upalow :)

dobrej nocki !!

reklama
zizi : hej :) fajnie ze jestes :)))

mlodam : dziex, u mnie ok, nastawiam sie psychicznie na wyslanie L. do przedszkola :)
wlasnie mu zamowilam apcie skorkowe :)))) czytam rozne info forum itp

asionek : tesc gdzies schowal kabel i 0 fotek brzucha od ostatniej w 19tc
w sobote sie zbiore i poszukam kabla!!!!!!!!!!!!!!!!!! promis :)

kolorowych!

Dobry wieczor :-D

cały dzien na dworze ;-) :-) ;-).
POzałatwiałam urzedowe sprawy i narazie spokoj ;-):-)
młody śi od 21szej :-)

Just co za babsztyl... Współczuję . Pozdrow Kocurka;* NIech poglaska mieszkanko Małej Czarnej;*
Oliwka nie odchodźź !!!!
mlodam śliczna córcia;*

a tymczasem uciekam spać;*
całuje wszystkich w czółko;**
Dobranoc;-)

witam.
wczoraj wieczorem mialam niezapowiedzianych gosci, posiedzielismy, chlopaki popiwkowali i bylo milo. Iwcia przez to zasnela o 23.30 bylam pewna ze dzis wstanie co najmniej o 9, a ty niespodzianka 6.55 i pobudka.
a no i wczoraj wieczorem przyszla @, dobrze ze przyjechali bo chyba bym sie polozyla i ryczala. mam dosc

rureczko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& uda sie:-)
witaj palemko

czesc Wiolu, piszesz , że chłopaki popiwkowali, a dziewczyny to nie ? hehe ;)
Przykro mi, że małpa przyszła :-( ja sie w tym cyklu bardzo nastawiłam, nawet nie chodzi o to, ze konkretnie w tym poprostu tak bardzo cierpię po utracie maleństwa, że nie myślę o niczym innym tylko o tym by jak najszybciej zajść ... i jak teraz małpowata przylezie, to ja się chyba rozlece :(

rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 1500 100 900 ;-)

dobry dzien ;-)
cała nocka przspana ;-) młody teraz śpi ;-)

Rurka
kciukok.jpg

reklama
palemko rozumiem...u ciebie jest jeszcze gorzej niz u mnie, ja mam Iwonke.nie napisze ci ze jeszcze chwila i doczekamy sie swoich fasolek, ja powoli przestaje w to wierzyc.
znikam dzis z forum bo bede tylko smecic...musze sie uporac sama ze soba

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry