- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
palemko przepraszam nie chcialam cie dolowacteż spadam :-(
mlodam
mama Oleńki
Witam!
zizi dziękuję za gratulacje :-)
Jos trzymam kciuki aby młody dobrze się zaaklimatyzował :-)
Naga ja wierzę... caaaały czas!!!
Wiolka nie smutaj, wiem jakie to nieprzyjemne jak się czeka a ta wiedzma nawiedza.
zizi dziękuję za gratulacje :-)
Jos trzymam kciuki aby młody dobrze się zaaklimatyzował :-)
Naga ja wierzę... caaaały czas!!!
Wiolka nie smutaj, wiem jakie to nieprzyjemne jak się czeka a ta wiedzma nawiedza.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem i ja
a co to za smutki i smuteczki od rana babolki?
Wiolu- kochana..tulę mocno do mojego 75B i rozumiem doskonale.....
szlag by ta @ trafił
wiem ,że Ci smutno i przykro i o czym tu pisać jak masz doła ,ale wiedz ,że my tu rozumiemy i współczujemy
mi też zawsze jest przykro jak @ przychodzi...czy do mnie czy do którejś z Was..
tulę...
Palemka- nastawiłas się i dobrze-odpowiednie nastawienie to połowa sukcesu...tak mówią
jestem z Tobą!!!
Młodam- cześć ,jak nocka?
Just- co tam sie działo ,że taka niewyspana??
Rurka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Młoda-to Rafałek ładnie spi w nocy
Zizi cześć
ja byłam po spożywkę,i po roślinki zaraz będę Mają w ogrodzie...
zjadłam śniadanko,kończe kawę i mykam do ogrodu

a co to za smutki i smuteczki od rana babolki?
Wiolu- kochana..tulę mocno do mojego 75B i rozumiem doskonale.....
szlag by ta @ trafił
wiem ,że Ci smutno i przykro i o czym tu pisać jak masz doła ,ale wiedz ,że my tu rozumiemy i współczujemy
tulę...
Palemka- nastawiłas się i dobrze-odpowiednie nastawienie to połowa sukcesu...tak mówią
jestem z Tobą!!!Młodam- cześć ,jak nocka?
Just- co tam sie działo ,że taka niewyspana??
Rurka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Młoda-to Rafałek ładnie spi w nocy
Zizi cześć
ja byłam po spożywkę,i po roślinki zaraz będę Mają w ogrodzie...
zjadłam śniadanko,kończe kawę i mykam do ogrodu
mlodam
mama Oleńki
Mama a nocka oczywiście niezbyt przespana. Młoda coś ma poprzestawiane w tej główce ;-) o 2 obudziła się dostała papu i czorcica nie spała do 4... cholira jak tu zrobić by było inaczej. teraz skubana śpi w najlepsze
po 4 się poddałam i wzięłam ją do wyrka... :-( a obiecałam sobie że tego nie zrobię... będę walczyć z nią i z sobą by więcej tego nie robić.
po 4 się poddałam i wzięłam ją do wyrka... :-( a obiecałam sobie że tego nie zrobię... będę walczyć z nią i z sobą by więcej tego nie robić.just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
pospaliśmy sobie trochę i jest lepiej, chyba kawy nie trzeba będzie do ratunku 
Młodam spokojnie, Maleńka jeszcze sobie nie przyswoiła kiedy jest noc, a kiedy dzień, ja też tak miałam z Remikiem i właśnie dla tych maluszków godzina 2 to najlepsza zabawa, a dla nas nocny horror
ale nie martw się, będzie dobrze!
a czemu masz takie opory przed wzięciem Malutkiej do łóżka? 
mademoiselle
Dzień dobry
)))
Wczoraj już nie miałam siły, moja aktywność spadła do zera, wyłaziłam się za całe to deszczowe lato
W nocy pachwiny spać nie dały, a i kręgosłup się odezwał, ale już jest znacznie lepiej
)
Przeczytałam wszystko i muszę napisać, że wczorajszy dzień na BB nie należał do najszczęśliwszych. I takie dni się zdarzają, ale nie ma tego złego...Najważniejsze, to przeanalizować sytuację i próbować się zmierzyć z problemami, oczywiście jeśli to nie jest walka z wiatrakami. I tak:
just - Kochana, waleczna, bohaterko Ty moja....jeśli miałabym cokolwiek doradzić, to zrobiłabym tak jak Ci jos napisała. Ja też wynajmowałam mieszkanie, i nawet właściciel, ba! nawet sam pan Bóg nie ma takiej władzy żeby podnieść czynsz z dnia na dzień - prawo tutaj jest po Twojej stronie. Oczywiście pójście na udry to już ostateczność i można próbować rozwiązać tą sytuację polubownie, ale musisz z kobietą pogadać uczciwie i wyłożyć kawę na ławę
Ja Ci mocno kibicuję i w razie potrzeby możesz liczyć na moją pomoc. Buziaki :*:*
Olivka - dziewczyny napisały już chyba wszystko, ja tylko dodam od siebie, że życie nie zawsze jest kolorowe, a niebo błękitne. To co Cię teraz spotyka jest w jakimś celu, ludzie są bogatsi i mądrzejsi nie dlatego, że przeczytali wszystkie książki w bibliotece, a dlatego, że wzbogaciły ich doświadczenia. Ja mało piszę o swoim prywatnym życiu, może dlatego, że jest pocerowane i nie chcę naruszać nitek, ale każda łata to bolesne wspomnienie, aczkolwiek bardzo POTRZEBNE
Wierzę, że szybko się z tym uporacie, a remont mieszkania nie jest najważniejszy
Trzymam mocno kciuki.
Teraz kawa....
Wczoraj już nie miałam siły, moja aktywność spadła do zera, wyłaziłam się za całe to deszczowe lato
W nocy pachwiny spać nie dały, a i kręgosłup się odezwał, ale już jest znacznie lepiej Przeczytałam wszystko i muszę napisać, że wczorajszy dzień na BB nie należał do najszczęśliwszych. I takie dni się zdarzają, ale nie ma tego złego...Najważniejsze, to przeanalizować sytuację i próbować się zmierzyć z problemami, oczywiście jeśli to nie jest walka z wiatrakami. I tak:
just - Kochana, waleczna, bohaterko Ty moja....jeśli miałabym cokolwiek doradzić, to zrobiłabym tak jak Ci jos napisała. Ja też wynajmowałam mieszkanie, i nawet właściciel, ba! nawet sam pan Bóg nie ma takiej władzy żeby podnieść czynsz z dnia na dzień - prawo tutaj jest po Twojej stronie. Oczywiście pójście na udry to już ostateczność i można próbować rozwiązać tą sytuację polubownie, ale musisz z kobietą pogadać uczciwie i wyłożyć kawę na ławę
Olivka - dziewczyny napisały już chyba wszystko, ja tylko dodam od siebie, że życie nie zawsze jest kolorowe, a niebo błękitne. To co Cię teraz spotyka jest w jakimś celu, ludzie są bogatsi i mądrzejsi nie dlatego, że przeczytali wszystkie książki w bibliotece, a dlatego, że wzbogaciły ich doświadczenia. Ja mało piszę o swoim prywatnym życiu, może dlatego, że jest pocerowane i nie chcę naruszać nitek, ale każda łata to bolesne wspomnienie, aczkolwiek bardzo POTRZEBNE
Teraz kawa....
Asionek31
hej 
mama juz w drodze do mnie
bedzie jutro ! musi autokarem jechac , bo niedobra corka na allegro pozamawiala cala wyprawke prawie hehe
maly napewno bedzie zadowolony z przedszkola zobaczysz
no i czekam na foteczki w takim razie
mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
))))))))))))))))))))))))))))
Wiola , Palemka
((( smutno mi z wami ...
ale ja wiem porpostu wiem , ze niedlugo beda i u was dwie kreseczki
)) dlatego prosze sie mi nie dolowac , bo ja czarownica jeszcze nigdy sie nie pomylilam 
chyba tak jak pisze Just mala nie zalapala , ze to noc jeszcze
napewno z dnia na dzien bedzie lepiej 
Made zgadzam sie z tym co napisalas !!
mysle , ze kazda z nas ma za soba wieksze i mniejsze dramaty , ale nie kazda pisze tutaj
ja jakbym wam napisala moje wczesniejsze zycie to na dobra ksiazke by sie nadalo i malo kto by uwierzyl , ze ja to wszystko przeszlam :/
a jednak ...
ale dzieki temu wiem duzooo wiecej i czuje sie duzooo silniejsza !! teraz malo co moze mnie zlamac
mama juz w drodze do mnie
zizi : hejfajnie ze jestes
))
mlodam : dziex, u mnie ok, nastawiam sie psychicznie na wyslanie L. do przedszkola
wlasnie mu zamowilam apcie skorkowe))) czytam rozne info forum itp
asionek : tesc gdzies schowal kabel i 0 fotek brzucha od ostatniej w 19tc
w sobote sie zbiore i poszukam kabla!!!!!!!!!!!!!!!!!! promis
kolorowych!
maly napewno bedzie zadowolony z przedszkola zobaczysz
no i czekam na foteczki w takim razie
mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiola , Palemka
ale ja wiem porpostu wiem , ze niedlugo beda i u was dwie kreseczki
Mama a nocka oczywiście niezbyt przespana. Młoda coś ma poprzestawiane w tej główce ;-) o 2 obudziła się dostała papu i czorcica nie spała do 4... cholira jak tu zrobić by było inaczej. teraz skubana śpi w najlepszepo 4 się poddałam i wzięłam ją do wyrka... :-( a obiecałam sobie że tego nie zrobię... będę walczyć z nią i z sobą by więcej tego nie robić.
chyba tak jak pisze Just mala nie zalapala , ze to noc jeszcze
Dzień dobry)))
Olivka - dziewczyny napisały już chyba wszystko, ja tylko dodam od siebie, że życie nie zawsze jest kolorowe, a niebo błękitne. To co Cię teraz spotyka jest w jakimś celu, ludzie są bogatsi i mądrzejsi nie dlatego, że przeczytali wszystkie książki w bibliotece, a dlatego, że wzbogaciły ich doświadczenia. Ja mało piszę o swoim prywatnym życiu, może dlatego, że jest pocerowane i nie chcę naruszać nitek, ale każda łata to bolesne wspomnienie, aczkolwiek bardzo POTRZEBNEWierzę, że szybko się z tym uporacie, a remont mieszkania nie jest najważniejszy
Trzymam mocno kciuki.
Teraz kawa....
Made zgadzam sie z tym co napisalas !!
mysle , ze kazda z nas ma za soba wieksze i mniejsze dramaty , ale nie kazda pisze tutaj
ja jakbym wam napisala moje wczesniejsze zycie to na dobra ksiazke by sie nadalo i malo kto by uwierzyl , ze ja to wszystko przeszlam :/
a jednak ...
ale dzieki temu wiem duzooo wiecej i czuje sie duzooo silniejsza !! teraz malo co moze mnie zlamac
mademoiselle
pysia -a bo jedna bitwa to jeszcze nie wojna ;-) Co tam u Ciebie ? Ja się wczoraj lansowałam aż do bólu
))) Chcesz zobaczyć ? 
Asionek - hej :-) No to mamusię załatwiłaś
)) Tylko wpadaj do nas czasami, i koniecznie pochwal się tym co mamusia wiezie 
Ile mama będzie jechać ?
))) Chcesz zobaczyć ? 
Asionek - hej :-) No to mamusię załatwiłaś

Ile mama będzie jechać ?
Ostatnia edycja:
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Jestem po wizycie