just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
obywatelko Made przywołuję do wstawienie zdjęcia w rozmiarze miłym dla oka, co by można było podziwiać Twoje piękno 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

))) Nie dostałaś Ty nigdy po dupce za tę szczerość ???? :-):-):-) hahahhaaaaa

Tylko, że z nią to gorzej, bo muszę o pozwolenie prosić na zrobienie fotki
))))) Ale jak przyjedzie to ją dorwę
za wstawienie zdjęć i za kumplementy
))))
bo mój małż też szatyn :-):-):-)
na zakupach szybkich byłam, lodówka może i pustką nie świeci, ale ni było niczego na co miałabym ochotę

))) ale tego niestety nie widać 
))))) szkoda, że pysia taka nieśmiała, bo Ona to dopiero wygląda 

póki jeszcze są i cena znośna. 

Asionek - hej :-) No to mamusię załatwiłaś)) Tylko wpadaj do nas czasami, i koniecznie pochwal się tym co mamusia wiezie
Ile mama będzie jechać ?

Asionek no to ładnie mamę załatwilaś...wsio już masz?
![]()
Jestem po wizyciePęcherzyki nie 2 a 3
ogromne, akurat do pęknięcia
Pregnyl podany. Jutro wizyta na potwierdzenie pęknięcia i działamy ostro
![]()