reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamuś to Ty testowałaś w czwartek??????? Nie doczytałam niestety. Teraz już rozumiem w czym tkwi problem u Ciebie i faktycznie IUI mogłoby nic nie dać. Kurcze.... Ja bym jeszcze na Twoim miejscu skonsultowała to endo z innym ginkiem - nie zaraz teraz - ale tak na spokojnie jak będzie czas. Przekonałam się, że ile głów tyle opinii....Niestety, bo w końcu komuś trzeba zaufać....Ale może ten inny ginek wcale by nie orzekł bezpłodności wtórnej?

A w ogóle to gdzie reszta dziewczyn?????????? Kocurka to już sto lat nie widziałam - ktoś wie, co się u niej dzieje????

reklama
Lil tak testowałam w czwartek tym o czułości 10 i od razu pokazała mi sie jasna druga kreska...
a wczoraj testowałam tym o czułości 25 i I krecha -dzis @..

a ja byłam u 2 ginów kochana ...na 3go już nie mam siły-znowu wszystko opowiadać-cały wywiad...
poza tym mam dośc tego jak na mnie patrzą-ostatni gin mi powiedział,że on nie rozumie jak można tak bardzo chcieć dziecka skoro mam 2!!!!
że on mi gratuluje odwagi!!!
a co na to mój mąż czy on wie???????????????
a093.gif
a093.gif
c004.gif

że za dużo wiem!!!

i takie tam...
ja go nie pytałam o zdanie i nie ma prawa mnie oceniać-na dzieci mi nie daje to co go to obchodzi jak sobie poradzimy...

gdybym walczyła o pierwsze dziecko to może było by inaczej ,ale ,że już 2 mam to patrza na mnie jak na wybryk natury
c020.gif

juz wróciłam do równowagi psychicznej i nie chce tego psuć..

Mamuś to dobrze, że tak to wszystko sobie poukładałaś - faktycznie widzę, że już wszystko przerobiłaś - a spokój ducha najważniejszy! I to nieważne czy się starasz, czy jesteś w ciąży, czy właśnie urodziłaś - każdy etap może być trudny na naszą własną prośbę - bo człowiek to wrażliwie stworzenie...Tak więc wypijmy za dobry nastrój
b010.gif
i głowy do góry!

Lil własnie piję herbate o smaku...kakao i wanilii :)))pycha:)
no juz swoje przeszłam i nasłuchałam się-to już 20 miesiąc od czasu ak sie staramy ..a ja od pierwszego miesiąca pod opieka gina byłam więc już mam tego latania na wizyty dość..

Pysia- dzięki :)własnie wlazł na stól i spi koło kompa..muszę go przenieść bo jeszcze się przyzwyczai ..;/
myslisz nad imieniem ????:))

Pysia a wiesz jak spał??na grubej gałęzi poloży sie tak ,że wszystkie lapy mu na boki zwisały a jedną połozył sobie pod pyszczek...

no i powodzenia w szukaniu wózka..

Pysia no niezły:))

Rurka o siet!!przypomniałam sobie-Ty miałas pregnyl na peknięcie podany????? bo jeśli tak to on ma " w składzie" hcg i to może od niego Ci test wyszedł z II kreskami..kochana -nie masz wyjścia ..musisz poczekac te kilka dni i powtórzyć...w ulotce pregnylu jest pewnie napisane ,żeby nie robic testu za wcześnie..
a na testach ciążowych są podane leki które moga zafałszować wynik..

mam nadzieje,że u Ciebie krecha bedzie ciemna za kilka dni i,że to dzidzia !!!
ale jesli miałas ten zastrzyk to.....

Rurka ,ale kochana nie ma co-czekamy ,może się ładnie wszystko zakończy-&&&& !

ja wzięłam no spe ,ale niewiele to dało...boli brzuch jak smok;/
no nic..ide dokończyć kawe na ogrodzie a potem biore się za obiad i do pracy.

reklama
Rureczka trzymam mocno kciuki - wiem, że się teraz denerwujesz i pewnie czekają Cię 4 ciężkie dni - więc pisz nam co i jak i marudź jeśli trzeba!

Mamuś ależ herbatka!!!!!!!!! Skąd to takie się bierze?????????? No i pyszna kawka na tarasie, obiadek i praca to super plan na resztę dnia.....Piękne urozmaicenie - mi już takiego brakuje!!!!

Pysia hej hello!!!!!!!! Im bliżej porodu tym większy uśmiech na Twojej twarzy widzę!!!!!!!!!!! Jestem ciekawa jaki wózeczek wybierzecie!!!!!!!!

Wioluś jesteś tu gdzieś????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry