reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tylko to może trochę potrwać, znaczy się impreza, bo mój jak ze szwagrem usiądą do butelki, to aż dno zobaczą:wściekła/y:

reklama
Zizzi - do 23:00 się wyrobicie ??? :-D)))

Kocurek - Ty lepiej już siedź, amunicji starczy.....a grzebanie w szafkach może się skończyć niewydolnością żołądkową :-) Przypominam Ci, że pudła leżą jak ten talerzyk co leżał i leży :))))

made za późno :sorry2: wygrzebałam płatki z miodem, ale ponieważ słabe z nich naboje to wiesz jak skończyły.....

Kocurek - hahahhaaaa :-)))) e tam, płatki jeszcze się przecisną.
Odpisała mi ta kobitka od tego zestawu....zastanawia się czy go w ogóle wystawiać, a jak wystawiać, to czy nie jako osobne bryły ? Oczywiście może ze mną ponegocjować :))) Cena jaka by ją satysfakcjonowała, to: 1600,00 za komplet :eek: Jakoś przestał mi się nagle podobać ten zestaw....yyyy...... :-D))))

jestem... lekarza mialam na 12 ale ze siedzialam tam 1,5 h to juz inna historia...
uroczyscie usiadczam ze jestem w 5 tyg ciazy i wszystko ok, dostalam skierowanie na mocz, krew i inne bzdety , kontrola za 3 tyg.
.

najwazniejsze , ze jest oki :))) super ciesze sie bardzo no i raz jeszcze gratki !!

hej
nadrobilam od ostatniego posta :)

kocurro : mowisz ze z A do D????????????? :) jak ty to robisz???? hahahaha mi nawet z B na C nie chce...

asionek : jak sie czujesz? jak stoi sprawa z transportem wozka?

gratki dla Poldusia zdolniachy :)
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki !!
co do wozka to mama kombinuje cos w PL , najwyzej pojdzie w kilku kartonach ...

mi tez nie urosly prawie nic :/ pewnie po ciazy w czasie karmienia tez bedzie podobnie patrzac na moje siorki ....takze lacze sie w bolu :)

Asionek - kobitka jeszcze nie odpisała, ale teraz to monitoruję :))))) Widziałam zdjęcia bliźniaczych cudowności :-))))) Rozpłynęłam się jak masło na kukurydzy

doczytalam , ze odpisala i cena hmm troche wysoka tym bardziej , ze lozeczka nie chcesz ..
blizniaki fajne :) ja juz sie swojego doczekac nie moge !!

Ja po wizycie. Nie wiem czy powinno, ale bolalo. Stwierdzil, ze wszystko w porzasiu. Krwawienie to nadal brudy pologowe, a nie okres czy tez infekcja lub o zgrozo zle oczyszczona macica. Zazyczylam sobie minitabletki. Bede brala przez 5 miesiecy, potem spodziewamy sie nawrotu cyst, zrostow, tudziez innego paskudztwa zwiazanego z endometrioza. Pozyjemy, zobaczymy, podleczymy i znowu zaciazymy. Tylko MUSZE isc do pracy.

super , ze juz po no i , ze nic zlego sie nie dzieje :)

A ja mam mokro:szok: nawet wkładki nie mam ze sobą na zmianę:szok: włożyłam sobie papier toaletowy:zawstydzona/y: i co chilw sprawdzam czy mnie jeszcze piersi bolą:-D

hmmm &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))) czekamy w takim razie :)))

A właśnie...Asionek, bardzo nieładnie, że muszę podglądać Twoje boskie ciało na obcych wątkach :zawstydzona/y: To my się tu wdzięczymy, komplementujemy, a Ty nas tak po macoszemu :-((((((
A teraz coś bardzo ode mnie: przepiękna z Ciebie syrenka :-)))))

A gdzie te syrenki? Ja, ja tez chce zobaczyc! :-)

Moje dziecie spi. Przytulanki, cycus, guganie, kapiel i dziecko spi. Ciesze sie, ze tak jest, choc czasem moglby pogrymasic....
wiem, wiem hahaha jeszcze sie doczekam

Gdziesta polazly? Powiedzialam cos??

Ostatnia edycja:
reklama
No Olivka, to już prawie rzepkę skrobie :-)))))) W lutym roku przyszłego 29 będzie miała :))))

A właśnie....gdzie Ona się podziała ???
No,pieknie,pieknie...widzę,że sobie koleżanki poczyniają:)))))

jestem... lekarza mialam na 12 ale ze siedzialam tam 1,5 h to juz inna historia...
uroczyscie usiadczam ze jestem w 5 tyg ciazy i wszystko ok, dostalam skierowanie na mocz, krew i inne bzdety , kontrola za 3 tyg.

dziekuje kochane za troske.
przepraszam ze znowu tylko o sobie ale za chwile musze sie szykowac bo na 17 ma kurs a musze jechac chwile wczesniej zeby jechac jeszcze do biura szkoly jazdy i odebrac materialy do nauki.

GRATULACJE!!!!

Po prostu mokro...:-( to nawet chyba nie śluz...
Testu jeszcze nie kupiłam, bom w pracy, dopiero po 18stej pójdę kupić

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jestem,musiałam jechać po dziewczyny,zawieźć je do sali zabaw i jechać po łóżko dla nich 65km...
Właśnie wróciliśmy,zamówiłam pizzę i nie wiem co robić...płakać?
Nie zdążą z końcem remontu do czwartku...ściany nie schną...a my MUSIMY się wyprowadzić w czwartek,w ten czwartek:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry