- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
Zizzi - do 23:00 się wyrobicie ???
)))
Kocurek - Ty lepiej już siedź, amunicji starczy.....a grzebanie w szafkach może się skończyć niewydolnością żołądkową :-) Przypominam Ci, że pudła leżą jak ten talerzyk co leżał i leży
)))
)))Kocurek - Ty lepiej już siedź, amunicji starczy.....a grzebanie w szafkach może się skończyć niewydolnością żołądkową :-) Przypominam Ci, że pudła leżą jak ten talerzyk co leżał i leży
Czarny Kocur
Made by Made :*
made za późno
wygrzebałam płatki z miodem, ale ponieważ słabe z nich naboje to wiesz jak skończyły.....
wygrzebałam płatki z miodem, ale ponieważ słabe z nich naboje to wiesz jak skończyły.....mademoiselle
Kocurek - hahahhaaaa :-)))) e tam, płatki jeszcze się przecisną.
Odpisała mi ta kobitka od tego zestawu....zastanawia się czy go w ogóle wystawiać, a jak wystawiać, to czy nie jako osobne bryły ? Oczywiście może ze mną ponegocjować
)) Cena jaka by ją satysfakcjonowała, to: 1600,00 za komplet
Jakoś przestał mi się nagle podobać ten zestaw....yyyy......
))))
Odpisała mi ta kobitka od tego zestawu....zastanawia się czy go w ogóle wystawiać, a jak wystawiać, to czy nie jako osobne bryły ? Oczywiście może ze mną ponegocjować
Jakoś przestał mi się nagle podobać ten zestaw....yyyy......
))))Asionek31
jestem... lekarza mialam na 12 ale ze siedzialam tam 1,5 h to juz inna historia...
uroczyscie usiadczam ze jestem w 5 tyg ciazy i wszystko ok, dostalam skierowanie na mocz, krew i inne bzdety , kontrola za 3 tyg.
.
najwazniejsze , ze jest oki
hej
nadrobilam od ostatniego posta
kocurro : mowisz ze z A do D?????????????jak ty to robisz???? hahahaha mi nawet z B na C nie chce...
asionek : jak sie czujesz? jak stoi sprawa z transportem wozka?
gratki dla Poldusia zdolniachy
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki !!
co do wozka to mama kombinuje cos w PL , najwyzej pojdzie w kilku kartonach ...
mi tez nie urosly prawie nic :/ pewnie po ciazy w czasie karmienia tez bedzie podobnie patrzac na moje siorki ....takze lacze sie w bolu
Asionek - kobitka jeszcze nie odpisała, ale teraz to monitoruję)))) Widziałam zdjęcia bliźniaczych cudowności :-))))) Rozpłynęłam się jak masło na kukurydzy
doczytalam , ze odpisala i cena hmm troche wysoka tym bardziej , ze lozeczka nie chcesz ..
blizniaki fajne
Ja po wizycie. Nie wiem czy powinno, ale bolalo. Stwierdzil, ze wszystko w porzasiu. Krwawienie to nadal brudy pologowe, a nie okres czy tez infekcja lub o zgrozo zle oczyszczona macica. Zazyczylam sobie minitabletki. Bede brala przez 5 miesiecy, potem spodziewamy sie nawrotu cyst, zrostow, tudziez innego paskudztwa zwiazanego z endometrioza. Pozyjemy, zobaczymy, podleczymy i znowu zaciazymy. Tylko MUSZE isc do pracy.
super , ze juz po no i , ze nic zlego sie nie dzieje
A ja mam mokronawet wkładki nie mam ze sobą na zmianę
włożyłam sobie papier toaletowy
i co chilw sprawdzam czy mnie jeszcze piersi bolą
![]()
hmmm &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mademoiselle
A właśnie...Asionek, bardzo nieładnie, że muszę podglądać Twoje boskie ciało na obcych wątkach
To my się tu wdzięczymy, komplementujemy, a Ty nas tak po macoszemu :-((((((
A teraz coś bardzo ode mnie: przepiękna z Ciebie syrenka :-)))))
To my się tu wdzięczymy, komplementujemy, a Ty nas tak po macoszemu :-((((((A teraz coś bardzo ode mnie: przepiękna z Ciebie syrenka :-)))))
A gdzie te syrenki? Ja, ja tez chce zobaczyc! :-)
Moje dziecie spi. Przytulanki, cycus, guganie, kapiel i dziecko spi. Ciesze sie, ze tak jest, choc czasem moglby pogrymasic....
wiem, wiem hahaha jeszcze sie doczekam
Gdziesta polazly? Powiedzialam cos??
Moje dziecie spi. Przytulanki, cycus, guganie, kapiel i dziecko spi. Ciesze sie, ze tak jest, choc czasem moglby pogrymasic....
wiem, wiem hahaha jeszcze sie doczekam
Gdziesta polazly? Powiedzialam cos??
Ostatnia edycja:
reklama
E
EEnil
Gość
No,pieknie,pieknie...widzę,że sobie koleżanki poczyniająNo Olivka, to już prawie rzepkę skrobie :-)))))) W lutym roku przyszłego 29 będzie miała)))
A właśnie....gdzie Ona się podziała ???
jestem... lekarza mialam na 12 ale ze siedzialam tam 1,5 h to juz inna historia...
uroczyscie usiadczam ze jestem w 5 tyg ciazy i wszystko ok, dostalam skierowanie na mocz, krew i inne bzdety , kontrola za 3 tyg.
dziekuje kochane za troske.
przepraszam ze znowu tylko o sobie ale za chwile musze sie szykowac bo na 17 ma kurs a musze jechac chwile wczesniej zeby jechac jeszcze do biura szkoly jazdy i odebrac materialy do nauki.
GRATULACJE!!!!
Po prostu mokro...:-( to nawet chyba nie śluz...
Testu jeszcze nie kupiłam, bom w pracy, dopiero po 18stej pójdę kupić
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jestem,musiałam jechać po dziewczyny,zawieźć je do sali zabaw i jechać po łóżko dla nich 65km...
Właśnie wróciliśmy,zamówiłam pizzę i nie wiem co robić...płakać?
Nie zdążą z końcem remontu do czwartku...ściany nie schną...a my MUSIMY się wyprowadzić w czwartek,w ten czwartek
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się:

nawet wkładki nie mam ze sobą na zmianę