• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Caro - mam 7 takich bodziaczków - przy czym jeden jest z taka sukienusią na nim - zdjęcie z końcówka 3908 i jeden jest zapinany od przody na zakładkę.

sergi - a radzę sobie z tym małym zoo :-D jest wesoło. Dziewczynki grzecznie bawią się ze sobą więc mam teraz sporo czasu :tak: Emila jest urocza a Karolina ciut zazdrosna o noszenie na rękach więc mam obie pieszczochy do kwadratu :-p Mąż już ma 3 etaty a prawdopodobnie będzie miał 4 więc traktuję się jako matkę samotnie wychowującą dzieci ale daję radę. Trochę mi mama pomaga trochę teściowa i jakoś ciągniemy. Tylko ta pleśń mi spędza sen z powiek :crazy:

Sol oj, znam ten ból z "etatami"... :dry: Ja jestem "samotną ciężarną" ostatnio, bo G. przechodzi sam siebie z ilością pracy w firmie :sorry2: Ma to swoje plusy, wiadomo, ale też moje ciągłe siedzenie w domu samej po 12 godzin bez niego doprowadza do szału... :-(

Cieszę się, że Dziewczynki taki fajny kontakt mają. A u Karoli to normalne - my, Karoliny, to jesteśmy takie właśnie "zazdrośnice o wszystko" ;-) :rofl2:

Caroline
jak samopoczucie dzisiaj, Słońce? :* :-)

Serge a jako tako,tylko zmęczona jestem.Zjadłam i leżę pod kocykiem,chyba się prześpię...

reklama
Carola dzięki, że o mnie pomyślałaś, ale ja już zaopatrzona jestem w Bromka do końca kuracji... Teraz już tylko odliczam czas, kiedy skończę przyjmować to świństwo...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry