• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja dostałam trochę pozytywek i brzęczących i niebrzęczących pluszaczków dla córeńki, ale nie mogę jej dawać, bo pies szaleje na ich punkcie :szok: - ostatnio zabrał jej taką myszkę-szmatkę przytulankę!! Ależ dostał naganę od Pana jeeej...!! Nie powiem, że mu się nie należy, jest niemożliwy :sorry: Jak mała zacznie raczkować to pies będzie żył w garażu chyba...

A tak poza tym DZIEŃ DOBRY I PIĘKNE SŁOŃCE we Wrocku :-):-):-)
Ja nie tak wyspana jak wczoraj. Ola od 3 nad ranem do 6 nie spała, a potem już była akcja: Kamil - pies - kot i po spaniu :-p

Mnie gardzioło męczyło więc tez źle spałam:(
Nam Roszpuna gryzie wszystko co znajdzie na drodze...zabiera do swego łoża i nie ma jej...
Ciekawe kiedy Jos wyjdzie ze szpitala...

Hehe ale to prawie takie same pozytywki a dzidzia tylko jedna :-D

Kocurku Olenka musi się nauczyć co to dzień a co noc i będzie lepiej!

Tylko jedna ręka mi została więc na razie zmykam...

Ostatnia edycja:
Zablokowali mi telefon :eek: No ale jak ja nie mam czasu zapłacić zaległości ????? :-p Co usiądę do lapka, żeby coś porobić, to najpierw do Was zaglądam, a potem Oleńka mi nie pozwala :-p

Dobra. Zapłaciłam.
Oparzyłam się piekarnikiem :baffled: Nie zauważyłam górnej grzałki, a piekę kawał mięsa, bo chłop aż do czwartku wraca nach hause po południu ;-)
Czy ja muszę chcieć podołać wszystkiemu??? Właśnie umyłam kibelki ;))) Opanuj się kocur !!!!

Ostatnia edycja:
hej koleżanki-zupka dla małej się pichci-zakupy zrobione-ekologiczna tzn. brudna na ryneczku marchewka zakupiona;), szczepienie zaliczone- całe 7100g wagi szczęścia;)

dołączam do mam noszących dzieci-a było tak fajnie-przy okazji ząbkowania dziecię moje zrobiło się tak marudne że szok-wczoraj wieczorem to ani mata ani leżaczek panci nie pasował-więc chusta poszła w ruch;) teraz muszę poszukac w necie jakiejś pozycji przodem do świata;) ktoś może zna?

Lil-Daniel najchętniej bawi się klockami,papierem, nożyczkami, klejem, pisakami-wtedy to cały pokój się bawi;)
ostatnio coś marudzi że chciałby lego dostac-tak myślę czy lego duplo 2-5 lat czy może takie coś(bardzo lubi zwierzątka i maszyny rolnicze):LANDET Gospodarstwo ze zwierzętami, 13s - IKEA i 3 TRAKTORY + MASZYNY ROLNICZE MODELE ROLNICZE (1935871529) - Aukcje internetowe Allegro- a i jeszcze mój syn uwielbia swój rowerek biegowy i pojazdy budowlane z bajki bob budowniczy i kolejką drewnianą :
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30064359/
pozdrawiam resztę

Hej,
Kocurek, życie kobiety jest ciężkie i bardzo odpowiedzialne:cool2:

Będziecie się ze mnie śmiały, ale wczoraj zrobiłam test ciążowy:sorry::sorry::sorry: od kilku dni czuję się źle, @ miałam niezbyt obfitą, zawroty głowy się zdarzyły, testy leżą w domu więc jednego zrobiłam, oczywiście nic nie pokazał, to znaczy nie było dwóch kresek:rolleyes2:
Prawdopodobnie mam niedobór żelaza:eek:

reklama
Komu słabą kawkę cappuccino w szklance Ballantines'a ??? :-p Fajnie wygląda. Trzeba się jakoś ratować :-D

zizi my tu z Tobą aż do wyczekanego skutku :tak: Buziaki !!!
paulinko 7 kilo w chuście?? hehe ładnie :-) Ja właśnie z moimi śpiącymi 4 kiloskami biję kotlety - że też małej to nie przeszkadza :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry