• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just - Żuczku Ty mój Kochany :-) made zaprasowana na maksa :sorry: i jeszcze Zygmuś ma skok rozwojowy i jakoś tak ciężko się zmobilizować do wspólnej kawy :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że niebawem z wszystkim się uporamy i będzie jak dawniej :-D

Olivka - pochwal się choinką :)

Ostatnia edycja:
Jeju, Mia śpi już 4 h! :-D:-D Muszę ją normalnie obudzić na jedzenie! :tak::tak:

Sol - zdróweczka dla Was!!!

Carolineee - ale super!!! My ubieramy w weekend, już się nie mogę doczekać! :happy::happy::rofl2::rofl2:

Just, Wiola - hej! :-)

wiolka : hej :) tak sie dzis wlasnie zastanawilam co u ciebie :))))
nie odzywalas sie :) bardzo fajne te prezenty, ale dla dziewczynki tez bym wybrala pierwszy :)

sol : oby bylo ok !!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&

paulina : niezla mas zuciekinierke :) usmialam sie jak na 2 zdjeciu uciekla razem z mata :)

made : dziekuje :zawstydzona/y::-):zawstydzona/y:

just : helol zuczku :))))))))))))

kocurek : co tam slychac ? jak mija wieczor ????

jos - Ty podziękuj mężowi :-):-):-))))))))
A Kocurek został spacyfikowany :-D hahahaaaa przyjechał Pan i Władca i przyłapał naszą koleżankę :eek: jak siedziała i się w głos śmiała :szok: do.......monitora :zawstydzona/y::-):rofl2:

Olivka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dawaj choinkę, bo nie mam pomysła jak swoją ubrać :-)

uff juz nie nadrobie wszystkiego ..

ale widzialam fotki i racja dzieci na forum sa przepiekne !! wszystkie co do jednego slodziaki jak nie wiem :)

Sol oby to nie bylo to !!

Paulina niezle ci mala wedruje hehe

Made my chyba tez mamy skok , do tego katar , dziwna wysypka , jakies kurka biale hmmm jakby bable tylko nie idstajace i ogolnie du... ciesze sie , ze jutro pediatra , bo ja juz nie wiem co malemu jest :/

i pewnie szczepienie nas ominie znowu ...

dobrej nocki !!

jos - Ty podziękuj mężowi :-):-):-))))))))
A Kocurek został spacyfikowany :-D hahahaaaa przyjechał Pan i Władca i przyłapał naszą koleżankę :eek: jak siedziała i się w głos śmiała :szok: do.......monitora :zawstydzona/y::-):rofl2:

Olivka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dawaj choinkę, bo nie mam pomysła jak swoją ubrać :-)

Nooo bo Kota coś nie widać....nie wiem co myśleć...

Made,ni cholerę choinki nie pokażę bo paszkuda z niej nieziemska...dzieci ubierały...a na koniec zarzuciły papierowy łańcuch sztuk 2,własnej roboty....
Daj Mańkowi bombki itp i będziesz miała choinkę jak ta lala albo przynajmniej jak moja :)))
Kolorystyka:fioletowo-srebrny:)

reklama
Dzień dobry w śodku nocy:)
Pierwsza!!! :)))

Kurka,udało mi się wstać:) Wyprawiłam brygadę do szkoły/przedszkola/pracy ale sama nie pojechałam,leżę w łóżku:)
Nawet się mężowi trafiło śniadanie do łóżka dzisiaj...2 raz w życiu:) hehe,czasami mu się należy:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry