• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam
a ja dzis od rana mysle o Lil i Rureczce cos dawno ich nie bylo.
Paulina , Jos wszystko sie zgadza ze dla dziewczynki bardziej komputer pasuje , tylko ze jak jedziemy do jakiegos ,,domu zabaw" to ona potrafi polowe czasu w takim wlasnie samochodzie przesiedziec.no ale jej pokuj na wiosne bedziemy robic i gdzie to niby ma stac do wiosny w kuchni?:szok::zawstydzona/y:.
carola ale z ciebie wzorowa zona, ja mialam od rana jechac do miasta, wplacic pieniadze na konto, wyslac kartki swiateczne,kupic lampki i prezent dla tesciowej za pilnowanie Iwy jak na kurs chodzilam ale...nie dalam rady dupy z lozka podniesc.
made wiesz ja tak o tych rozmiarach gdybys w razie sprzedawac chciala jak Zygmus wyrosnie:zawstydzona/y:;-)

nasza agapa na porodowke wczoraj wieczorem pojechala ze skurczami co 2-3min. moze jest juz mamusia
agapa &&&&&&&&&&zeby juz bylo po i poszlo szybko.

i sie wydalo ze wchodze na grudniowki sprawdzic czy serge i agapa nie pojechaly rodzic

Ostatnia edycja:
reklama
helol :)

wiolka :))))))))))))))))) no wydalo sie wydalo :) hihihihihihihihi

carola : oj tam ze choinka paskuda, najwazniejsze ze dzieci mialy frajde! :)

a ja dzis mega zmuuul :(

agapa : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
choc pewnie juz jestes mamusia :))))))))))))))))))))))) czekamy na was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lil i rurki faktycznie dawno nie bylo...

dzień dobry Kochane :))
wybaczcie mi brak wielkich liter, miejscami ogonków i logiki :-) ale mój najmłodszy zaległ na moich jędrnych XXL i oto pozbawił mnie wszystkiego co najpiękniejsze w j.polskim :-D)))

Wiola - nie ma sprawy Kochana :-) ja już zakończyłam "produkcję", u mnie w rodzinie dzieci małych dłuuuuugo nie będzie, a szkoda żeby w piwnicy gniły ;))) Nie mam tylko takich malusich, na 50/56, ale te od 62 i dalej - pod dostatkiem, tak więc nie kupuj ;)
Aaa i mam piękny, pomarańczowy kombinezon na zimę, na 68/74 - to też nie kupuj ;-) Piękny hahaaa z łosiem :-D

jos - ale dałam ciała :-)))))) mam nadzieję, że Twoi chłopcy mi wybaczą :))))))

agapa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymaj się Kochana !!!!!!!!!!!!!!!! Kciukasy ogromne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

made : wybacza wybacza :)

wiolka : dziekuje, dobrze :) starszak zaraz wroci z przedszkola, a mlodszy spiiiiiiiiiiii :)
a mama obiadek i kawa zbozowa :)
a ty jak sie dzis czujesz???? wymioty jeszcze cie mecza i mdlosci czy juz lepiej jest ???

Heja,zasnęłam jak dziecko.
Ostatnio wypełniłam gormularz na stronie Invicta aby zadzwonili...chciałam się dowiedzieć o tym programie IVF za darmo.
Otóż jak wiadomo za darmo nie ma nic.Przy 3 oddanych jajeczkach odejmują od kwoty 1500zł (bardzo mało,ja jako dawczyni dostałam rekompensatę za poświęcony czas dużo wyższą) a od połowy (minimum 6) wyhodowanych jajeczek,czyli już zarodków(??) odejmują kwotę 5000zł...zostaje do zapłaty jakieś 7-8tysięcy.

Czy słyszałyście o badaniu na ''rezerwę jajnikową'' ????????????

Hejka!

Dziś siedzę w krzakach i żłopię kawę - Mia przespała calutki dzień wczoraj, to w nocy popłakała... :zawstydzona/y: Zważyłam ją wczoraj i mój pulpecik waży już 3800 g - prawie 1 kg wiecej od wypisu ze szpitala!
:happy::happy:

Agapa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Pozdrawiam wszystkie babki!

hej :)

my juz po wizycie , maly ma tylko katar na szczecie , na te krosty dala jakis plyn do mycia ciala z Uriage
odruchy i reszta super , a nawet lepiej :) jak go posadzila na pupce to w szoku byla ze on juz sam glowe trzyma sztywno :)
no i wazy sporo , bo 5860 g
shocked.gif
ja usiadl to kurka bebzon taki , ze jak sumo wygladal maly hehe , ma ok 56 cm , ale dla mnie napewno wiecej , glowka tez o 4 cm urosla od ostatniej wizyty :)
w nastepnym tyg. szczepienie :/ chciala go dzisiaj zaszczepic , ale ja nie wzielam specjalnie szczepionek , poczekam az wyzdrowieje :)

witam
a ja dzis od rana mysle o Lil i Rureczce cos dawno ich nie bylo.

nasza agapa na porodowke wczoraj wieczorem pojechala ze skurczami co 2-3min. moze jest juz mamusia
agapa &&&&&&&&&&zeby juz bylo po i poszlo szybko.

i sie wydalo ze wchodze na grudniowki sprawdzic czy serge i agapa nie pojechaly rodzic

kurcze moze juz maluszek na swiecie jest ??
tez mialam jechac pozalatwiac kilka rzeczy i du... zadzwonili do meza , ze ma do pracy isc :/ wrrrr

no wlasnie dawno dziewczyn nie bylo ...ciekawe co u nich ?

Heja,zasnęłam jak dziecko.
Ostatnio wypełniłam gormularz na stronie Invicta aby zadzwonili...chciałam się dowiedzieć o tym programie IVF za darmo.
Otóż jak wiadomo za darmo nie ma nic.Przy 3 oddanych jajeczkach odejmują od kwoty 1500zł (bardzo mało,ja jako dawczyni dostałam rekompensatę za poświęcony czas dużo wyższą) a od połowy (minimum 6) wyhodowanych jajeczek,czyli już zarodków(??) odejmują kwotę 5000zł...zostaje do zapłaty jakieś 7-8tysięcy.

Czy słyszałyście o badaniu na ''rezerwę jajnikową'' ????????????

o badaniu cos slyszalam , ale wsumie nie wiem gdzie i jak ? a juz wiem hehe w M jak Milosc :-D
niezle sobie licza :/

Jos hej :) buziaki dla maluchow !

Made nie przejmuj sie ja nawet gdybym miala dwie lapki to i tak nie mam polskich znakow , do tego moja ortografia podupada ... uroki emigracji :(

Agapa - &&&&&&&&&&&&

A u nas ospa. Faceta z dyżuru chciałam przefasadować bo był tam niemiły. Dzisiaj 2 h łaziłam za durną pastą bo wszystko w pudrach :crazy: Krostek już nie 4 a z 30 i w tym aż 5 na samej już buzi. Ogólnie Karoli nie przeszkadzają, nie drapie ich więc nie ma tragedii. Lekko przechodzi - tylko aż strach bierze co jej na buzi zostanie. Ja mam paskudne plamy po ospie na twarzy :zawstydzona/y: Termin kolejny zabiegu... poznam jutro. Bynajmniej gadałam z kilkoma dziewczynami - każda radzi wypisać Karolę z przedszkola i od września zapisać na nowo jak będzie już po wszystkim. Jestem tego samego zdania bo dziecko sie tylko umęczy chorując a ja zbankrutuję :no:

A z weselszych wieści to jeśli wszystko się uda to w poniedziałek zobaczę się z Ewcia3004 a we wtorek odwiedzę naszą Wisienkę :D Tylko będę musiała wszystko spryskać przed wyjazdem żeby im czegoś niefajnego nie przywlec :-p Dziewczyny zostają z M. Wreszcie może doceni to ile ja robię w domu i ile muszę się namęczyć z dziewczynami. W poniedziałek wyjeżdżam w środę wracam ;-) 2 noce sam z nimi będzie - w zasadzie już mi go szkoda :-D Chociaż ... NIEEEEEEE :-p:-p:-D:-D Żal mi dziewczynek, ale mi też się od nich odpoczynek przyda :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry