• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie już ja wiem jak Ty wyglądasz! A ta fotka z facebooka??? POWALAJĄCA! Jesteś śliczna i tu się z nami nie kłóć tylko wklejaj foty :-p

Jos po porodzie to zawsze się troszkę inaczej wygląda, ale to kwestia pójścia do fryzjera, uczesania się, umalowania, no i w końcu zaczniemy lepiej spać - a figurę to Ty masz nadal super - już ja widziałam!

Aha Rureczko - jak już zdradziłam swoją datę urodzin to wiesz w jaki dzień masz celować :-p

lil : no niestety ja mam wrazenie ze mi sie ryjek bezpowrotnie zmienil :-( no ale coz... wkoncu lata mijaja a macierzynstwo to nie pobyt spa na malediwach :)

Bogusiu - Kochana moja :* Ty jesteś przepiękna, zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz :tak:
Nigdy nie przestanę być pod wielkim wrażeniem Twojej osoby :) Skromna i cudna :))

Liluś - byłam kiedyś z takim rakiem, AŻ cztery lata :szok: ale faceci to inna para kaloszy....
oni zawsze będą INNI :-D))))) Rakowej nie znałam :-p mam nadzieję poznać! :))))

Made ja też mam nadzieję! A co do faceta raka - wiem o dwóch z mojego środowiska i faktycznie MASAKRA! Ale to już inna historia...:-p

Jos proszę o konkrety, bo ja żadnych zmian nie zauważyłam! W ogóle bardzo mi się ten blond u Ciebie podoba! Powiem Ci szczerze, że jakbyś mnie TU I TERAZ zobaczyła to byś się bardzo zdziwiła :-p Jak "się zrobię", uczeszę i ubiorę to zupełnie inaczej wyglądam - także nie oceniaj się zbyt surowo :-p

Muszę kończyć kochane...do wieczora będę już sama z dwójką i nie dam rady na forum :-(

No....słuchaj jos, bo koleżanka Liliowa dobrze "gada" :))
Ja też już w takim wieku, ze muszę się maznąć jakimś upiększaczem
tu i ówdzie tysz! :-))))
A...no i ten blond w gorsecie, to aż mi ślinka pociekła :)))))))))))))))))

reklama
boogie : :szok::szok::szok::szok::szok:

carola : jakie wlosy ? jakie oczy ? widzialam tylko czycze !!!! :-D Boszzz toc to najprawdziwszy przedzialek! nie wiem co bym musiala z moimi zrobic zeby miec pol przedzialka :)
a paczcie jaka cwana - doskonale wie jaki kroj sukienki trzeba zalozyc zeby pokazac ze sie ma potencjal na przedzialek!!!!!:wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry