reklama
katarzynak83
Majowe mamy'09
He he! Aga_K_M może nie zachęcaj bo potem się nie dokopiemy do przepisów na jedzonko;-)
Jolu, ja cały czas czytam o Waszych doświadczeniach z jedzonkiem i przepisach ale rzadko się udzielam bo prawde mówiąc jestem na razie zielona w tym temacie
... i podobnie jak moniqsan mam poczucie jakbym się szykowała na niewiadomo jakie przejścia 
Swoją droga też myślałam o sinlacu bo też podawanie mleka modyfikowanego mnie nie przekonuje a z kolei swojego nie mam siły odciągać
Chyba jestem `uczulona` na laktator bo ilekroc go uzywam to nic nie leci

Jolu, ja cały czas czytam o Waszych doświadczeniach z jedzonkiem i przepisach ale rzadko się udzielam bo prawde mówiąc jestem na razie zielona w tym temacie
... i podobnie jak moniqsan mam poczucie jakbym się szykowała na niewiadomo jakie przejścia 
Swoją droga też myślałam o sinlacu bo też podawanie mleka modyfikowanego mnie nie przekonuje a z kolei swojego nie mam siły odciągać
Chyba jestem `uczulona` na laktator bo ilekroc go uzywam to nic nie leci
Jolu jesteś niepoprawnaNonormalnie mialam to napisac ze filmikow i zdjatek nie mozna wstawiac ale " ugryzlam " sie w jezyk........

ech uwielbiam Was kobity

Jolu jesteś niepoprawna
ech uwielbiam Was kobity
Najlepsze jest to, że napisała "ugryzłam się w język" ... hihi

Widać mało skutecznie

Widzę że to dodawanie zdjęć i filmików to na skalę masową się odbywa
Też kiedyś zwróciłam na to uwagę, ale myślałam że to przez przypadek tak u nas tu akurat ... no dobra, ćśśśś 
Ile kupić miseczek, łyżeczek, niekapków, no i przede wszystkim śliniaków ? Lepsze takie gumowe czy materiałowe z ceratką od spodu?

mamamatysia
Fanka BB :)
Ile kupić miseczek, łyżeczek, niekapków, no i przede wszystkim śliniaków ? Lepsze takie gumowe czy materiałowe z ceratką od spodu?![]()
Miseczka jedna, łyżeczki 2-3(najczęściej są tak pakowane)śliniaki u nas najlepiej sprawdzają sie jenorazowe z Tesco albo materiałowe"bluzeczki "z Ikea.Śliniaków mam 20 bawełniano- ceratowych ale to przez ślinotok(nie mój oczywiście)
moniqsan - wiesz ja mam taki duży ("ceratkowy" jakby, w kazdym badz razie to jest taki miekki plastik) z "Bobasa". Ma on nawet taka spora kieszonke na dole. Idealny - bo po posiłku po prostu przecierasz.. Aco do reszty śliniaków - ich ilość wedle upodobania;-)

Łyzeczek mam 3, uzywam - 2 (jedna do posiłków, druga do witaminek).
A miseczki... ja dostałam już taki komplet dla Bobasa. Ale na poczatku 1 Ci wystarczy. Niekapek - chyba tez jeden...

Łyzeczek mam 3, uzywam - 2 (jedna do posiłków, druga do witaminek).
A miseczki... ja dostałam już taki komplet dla Bobasa. Ale na poczatku 1 Ci wystarczy. Niekapek - chyba tez jeden...
mamamatysia
Moniqsan-Niekapki mam dwa jeden do soków i herbatek, drugi do mleka(Fifi butlę tylko w nocy i to po ciężkiej walce)
reklama
mamamatysia
Aga,Moniqsan-Do nauki picia polecam:
Nuk: Butelka z ustnikiem i uchwytami "niekapek"
Nie jest to typowy niekapek bo po odwróceniu kapie
ale w przeciwieństwie do zwykłego niekapka nie trzeba ściskać ustnika żeby coś poleciało i dziecko sie nie denerwuje:-).poza tym jest niewielki i fajnie mieści się w łapce malucha.
Nuk: Butelka z ustnikiem i uchwytami "niekapek"
Nie jest to typowy niekapek bo po odwróceniu kapie
ale w przeciwieństwie do zwykłego niekapka nie trzeba ściskać ustnika żeby coś poleciało i dziecko sie nie denerwuje:-).poza tym jest niewielki i fajnie mieści się w łapce malucha.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 5 tys
- Wyświetleń
- 276 tys
Podziel się: