reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozszerzamy dietę naszych Maleństw

ale wiecie, co - ja tu umiescilam kiedys foteczki Jagódki - po pierwszym posiłku (marchewka), wiec... cholera... jednak można i tu co nieco zamiescić;-):-D

reklama
He he! Aga_K_M może nie zachęcaj bo potem się nie dokopiemy do przepisów na jedzonko;-):-D

Jolu, ja cały czas czytam o Waszych doświadczeniach z jedzonkiem i przepisach ale rzadko się udzielam bo prawde mówiąc jestem na razie zielona w tym temacie:sorry:... i podobnie jak moniqsan mam poczucie jakbym się szykowała na niewiadomo jakie przejścia :-D

Swoją droga też myślałam o sinlacu bo też podawanie mleka modyfikowanego mnie nie przekonuje a z kolei swojego nie mam siły odciągać :confused2: Chyba jestem `uczulona` na laktator bo ilekroc go uzywam to nic nie leci:zawstydzona/y:

ćśśśś po co sie przyznałaś...to był jedyny watek bez ...
cholera ćśśś to wątek otwarty, wróce do tematu po zamknieciu :-p

Jolu jesteś niepoprawna :-D:-D:-D
ech uwielbiam Was kobity :-p

Najlepsze jest to, że napisała "ugryzłam się w język" ... hihi :-D:-D:-D
Widać mało skutecznie :rofl2::rofl2::rofl2:

Widzę że to dodawanie zdjęć i filmików to na skalę masową się odbywa :-p Też kiedyś zwróciłam na to uwagę, ale myślałam że to przez przypadek tak u nas tu akurat ... no dobra, ćśśśś :-p

Ile kupić miseczek, łyżeczek, niekapków, no i przede wszystkim śliniaków ? Lepsze takie gumowe czy materiałowe z ceratką od spodu? :rofl2:

Ile kupić miseczek, łyżeczek, niekapków, no i przede wszystkim śliniaków ? Lepsze takie gumowe czy materiałowe z ceratką od spodu? :rofl2:

Miseczka jedna, łyżeczki 2-3(najczęściej są tak pakowane)śliniaki u nas najlepiej sprawdzają sie jenorazowe z Tesco albo materiałowe"bluzeczki "z Ikea.Śliniaków mam 20 bawełniano- ceratowych ale to przez ślinotok(nie mój oczywiście)

moniqsan - wiesz ja mam taki duży ("ceratkowy" jakby, w kazdym badz razie to jest taki miekki plastik) z "Bobasa". Ma on nawet taka spora kieszonke na dole. Idealny - bo po posiłku po prostu przecierasz.. Aco do reszty śliniaków - ich ilość wedle upodobania;-):tak::-D
Łyzeczek mam 3, uzywam - 2 (jedna do posiłków, druga do witaminek).
A miseczki... ja dostałam już taki komplet dla Bobasa. Ale na poczatku 1 Ci wystarczy. Niekapek - chyba tez jeden...

o to i ja kupię 2 - bo nie mam żadnego. A Jaga póki co to i tak nic poza moim cyckiem nie chce pić (ale sloiczki wcina)

reklama
Do góry