Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dorotka - Szymek też miał taki okres, że nie chciał jeść obiadków, ale już znowu zaczął jeśc. Podobno zdarza się, że dzieci za bardzo przyzwyczają się do jakiegoś smaku (np do słoiczków) i nie chcą jeść nic innego. Ja jak Szymek miał taki okres, to zaczełam mu robić zupki: dużo marchewki, ziemniaczek i pomidor bez skórki. Albo samo, albo z mięskiem. Przez marchewkę i pomidora zupka jest dość słodka i chętniej Szymek jadł. Ponadto zawsze daje mu jak ja jem troszkę ziemniaczka, rybki (nad morzem prawie codziennie), ryżu itd... czasem zupę zmaiast miksowac rozgniatam widelcem, bo zauważyłam, że chętniej je w kawałkach, pomimo, że ma tylko 2 zęby.
Ja już tydzień Szymka nie karmię i zadowolona jestem z tego :-) Pije Nan 2 (już Nan 3 musimy wprowadzić) i bardzo mu smakuje :-)
No i je olbrzymie ilości malin prosto z krzaczka :-) uwielbia!! już z daleka się cieszy jak idę z nim na maliny :-)

Jedyne co wcina bez mrugniecia to danonki he he :-) 
Ja nie karmię już ponad tydzień.A ja mam problem Alicja niechce innego mleka niż moje. Próbowałam bebiko i nan i było to samo- płacz i rzut niekapkiem. Troszkę mi już pieniążków szkoda no i nie wiem co zrobić bo po woli dojrzewam do myśli o końcu karmienia