Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

może przegłodzić 
Jak tak Was czytam dziewczyny, to mam wrażenie, że krzywdę zrobiłam swojemu dziecku.
Młody generalnie je jedzenie po warunkiem, że ma półpłynna konsystencję
Kanapek nie próbowałam mu dawać, choć wcina ciasteczka zdaje się Nestle (Miskopty ?), które uwielbia. Ale jak tylko w żarełku poczuje coś w większym kawałku to pluje dalej niz widzi
Nie wiem jak mam go nauczyćmoże przegłodzić
![]()
je wszytsko ale własnie rozdrobione. Kanapeczki mu daje i parówke i owoce ale w malutkich kawałeczkach
Wczoraj pierwszy raz zjadł biszkopty nie dławiac się
Ale to samo miałam z Laura wiec ja luzuje
a moj miodu nie chce.niczego slodkiego-w sumie na szczescie.szynke w lape, kromke chleba ze skorka i je.no i te chrupki jego miloscJa tez sie balam z tym miodkiem ale sprobowalysmy i jest ok.Malej bardzo smakowalo.

Nie wiem jak mam go nauczyćmoże przegłodzić
![]()
UUUUU, to tak jak u nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A mój dla odmiany nie toleruje papek. Nawet kaszkę przestał jeść którą uwielbiał. Jedyną formą wciśnięcia jej jemu jest dodanie wieczorem do mleka. Wszystko musi być do gryzienia a najlepiej żeby sobie sam trzymał w rączce.