• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Ja daje mojej Jaguni marcheweczkę jak przyjdziemy z dworku dostaje butle ale tylko 60 bo tak sie drze że muszę ją mlekiem uspokoić i za jakieś 20 min dostaje marcheweczki ale nie dużo trochę jej to wylatuje z buzi ale otwiera buśke jak widzi łyżeczkę.W każdym bądź razie daje jej ją jak nie płacze jest spokojna i wyspana. Tak po 14 .

Ja daje mojej Jaguni marcheweczkę jak przyjdziemy z dworku dostaje butle ale tylko 60 bo tak sie drze że muszę ją mlekiem uspokoić i za jakieś 20 min dostaje marcheweczki ale nie dużo trochę jej to wylatuje z buzi ale otwiera buśke jak widzi łyżeczkę.W każdym bądź razie daje jej ją jak nie płacze jest spokojna i wyspana. Tak po 14 .

Ja wczoraj też spróbowałam po spacerku- pół słoiczka + butla. Adaś grzecznie jadł, tylko marcheweczka nie wystarczyła, więc musiałam go mleczkiem dokarmić, bo dalej był głodny. Chyba wcześniej dawała mu jak był juz troche zmęczony, stąd te fochy :no: No spróbujemy dzis jeszcze raz, podejście do marchewki nr 2.

Lili krzywi się okrutnie na wszystko co inne mleko więc wstrzymałam sie troche a wczoraj dałam jej pierwszy raz do mleka łyżeczkę kleiku ryżowego, no i gorzej jej się jadło,ciężej, jak skończyła padła z wycieńczenia chyba:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry