reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
HE HE HE ... ja też już zaopatrzyłam się w potrzebne słoiczki.
Były na promocji i teraz czekają na spożycie
Były na promocji i teraz czekają na spożycie

Katerina71
Szczęśliwa mamuśka
Szymuś na razie na cycu
)) tak go uwielbia że nie mam serca dawać mu coś innego
hehe
)
a tak na poważnie to tak od 4 miesiąca chciałabym powolutku wprowadzać jakieś inne smakołyki !
Zobaczymy czas pokaże
a tak na poważnie to tak od 4 miesiąca chciałabym powolutku wprowadzać jakieś inne smakołyki !
Zobaczymy czas pokaże
Hej Kochane ;-), ale mnie tutaj dłuuuuugo nie było..
Ohoho..
Niestety internet jest ostatnią rzeczą, na którą starcza mi czasu.. ;-)
No, ale nie o tym..
Miło tak wejść i poczytać jak rosną nasze maluszki. :-).
Majka ma już 7 kg i mierzy 62 cm :-).
Przymierzam się do wprowadzenia pierwszych soczków i nowych herbatek ;-).
Z jabłuszkami, deserkami i obiadkami wstrzymam się do 5tego miesiąca ;-), ale to tylko ze względu na małe problemy z brzuniem.
Ściskam Was cieplutko i żałuje, że nie mogę tu częściej zaglądać ..:-(

Ohoho..
Niestety internet jest ostatnią rzeczą, na którą starcza mi czasu.. ;-)
No, ale nie o tym..

Miło tak wejść i poczytać jak rosną nasze maluszki. :-).
Majka ma już 7 kg i mierzy 62 cm :-).
Przymierzam się do wprowadzenia pierwszych soczków i nowych herbatek ;-).
Z jabłuszkami, deserkami i obiadkami wstrzymam się do 5tego miesiąca ;-), ale to tylko ze względu na małe problemy z brzuniem.
Ściskam Was cieplutko i żałuje, że nie mogę tu częściej zaglądać ..:-(
Załączniki
moli81
Mamuśka Mikuśka
My też jesteśmy na cycu,ale też mnie korci...moja mama mówi,zebym pod koniec 4 mesiąca podała małemu trochę kisielku,potem stopniowo dodac do niego jabluszko,a potem juz zupka na marchewce i ziemniaczku etc.Juz jestem podekscytowania jak to bedzie:-)Będę się Was pytać i radzić odnośnie jedzonka,co i kiedy,przyznam,ze wolalabym sama cos przygotowywac i nie kupowac sloiczkow...a w tym roku sieje wlasny ogrodek z wlasnymi warzywkami u tesciow,wiec zobaczymy:-)
sylwia76
Zaangażowana w BB
Witajcie! My już ruszyliśmy przedwczoraj z rozszerzeniem diety. Daje Bartkowi codziennie tak po 3-4 łyżeczki warzywek, najpierw marcheweczke z ziemniakiem (przedwczoraj i wczoraj)a dziś i jutro dostanie zupke jarzynową. Mam słoiczki Hipp i Bartek krzywi sie przy pierwszej łyżeczce,ale ptem zajada,aż mu się uszy trzęsą
Oczywiście cycuś jest nadal nr1,ale nie ma żadnych perturbacji zołądkowych,wiec powoli niech się chłopak przyzwyczaja. Chciałabym jeszcze wprowadzić mu kaszkę ryżową,ale przepis podaje,zeby robić z mlekiem modyfikowanym a to tylko podajemy jak mnie nie ma w domu (nie mam czego ściągnąć). Można taką kaszkę zrobić też na wodzie?
magdziunia
Październikowa Mama'08
Sylwia dawno ciebie nie było.
Ależ oczywiście, że tak niech się przyzwyczaja.
Moli ja też nie mogę się doczekać tego momentu
Ależ oczywiście, że tak niech się przyzwyczaja.
Moli ja też nie mogę się doczekać tego momentu

A my dietę rozszerzyliśmy o nowe smaki ... syropków.
Pierwszy raz nie wiedział co się dzieje i bardzo płakał i pluł, ale teraz już chyba nawet polubił ten słodki smak:-)
Jak wyzdrowieje ruszamy z jabłuszkiem:-)
Pierwszy raz nie wiedział co się dzieje i bardzo płakał i pluł, ale teraz już chyba nawet polubił ten słodki smak:-)
Jak wyzdrowieje ruszamy z jabłuszkiem:-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Natusiu zdrówka dla maluszka.
A z jabłuszkami też niedługo startujemy.
A z jabłuszkami też niedługo startujemy.
Podziel się: