reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANNA I SYLWIA dowano was nie bylo :-)
szkoda ze nie zagladacie czesciej :-(
Jak co poniektore mamusie z innych miesiecy nas czytaja to sie chyba przewracaja Sory ze wspomnialam ten drazliwy temat ale nie moglam sie powstrzymac heheh
My narazie testujemy tylko mleczko i herbatki hihihihihi :-)
Jak co poniektore mamusie z innych miesiecy nas czytaja to sie chyba przewracaja Sory ze wspomnialam ten drazliwy temat ale nie moglam sie powstrzymac heheh
Czytam Was i czytam i nie mogę się zdecydować. Już prawie kupiłam Alicji jabuszka jednak gdy zapytałam pediatę o zdanie to spotkałam się z kategorycznym NIE!!!
Alicja jest cycowa ale wieczorami mam już duze problemy z mleczkiem:-( za to rano mam duzo tak wiec nadmiar odciagam i dostaje to wieczorem z butli. Boję sie tylko że to może miec negatywny wpływ na laktację :-(
Mała ma OGROMNE problemy z kupką- pręży się, ryczy i bez czopka ani rusz- boję się że np marchewka jeszcze to pogorszy :-(
A tak bym chciała...
Cieszę się że tak dobrze Wam idzie :-)

Mała ma OGROMNE problemy z kupką- pręży się, ryczy i bez czopka ani rusz- boję się że np marchewka jeszcze to pogorszy :-(
A tak bym chciała...
Cieszę się że tak dobrze Wam idzie :-)
A
agamir
Gość
CZesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Widze, że akcja wprowadzania nowosci dzieciom ruszyła. My od tygodnia jestesmy na zupce z marchewki czystej (pół słoiczka małego) i soczku marchewkowym z jabkiem (pól buteleczki)- soczku wypił by 3 razy tyle. co 2 dzien dostaje pól słoiczka jabłuszka. Podaje to co mało alergizuje. Najgorsze to ze jak posmakował nowosci to :-)podanie mleka graniczy z cudem. Zjada 90 rano i 120 na noc i koniec , na noc dosypuje dwie łyzeczki kleiku kukurydzianego bo o kaszkach i kleiku ryzowym nie ma mowy ze wzgledu na alergie. KOSZMAR. A to moj niunus

sylwia76
Zaangażowana w BB
Sylwia dawno ciebie nie było.
Ależ oczywiście, że tak niech się przyzwyczaja.
Moli ja też nie mogę się doczekać tego momentu![]()
ANNA I SYLWIA dowano was nie bylo :-)
Dziewczyny,zaglądam co jakiś czas, zdążę tylko Was przeczytać i już Bartek nie daje mi szans czegokolwiek napisać. Obiecuję się poprawić
niunio dzis az sie trząsł do łyzeczki. musiałam go oszukac butlą bo by zjadł cały słoiczek jarzynowej a troszke boje sie dawac az tyle jak na pierwszy raz....
Ja tez tak muszę robić

Chciałam mu fotki porobić, jak jest cały w marchwii- na dowód pierwszych karmień, ale nic z tego- wszystko grzecznie połyka i aż się trzęsie do następnej łyżeczki. Koniec końców musiałam go sama na buzi pobrudzić łyżeczką dla efektów ;-)
A
agamir
Gość
Dzieki olcia a twoj szkrabek jest sliczny no i jakie włoski. Nasz mial długie ale sie lekko wytarły. Pozdrawiam
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Moja Jaguśka jak je to wszystko jest uwalone bo ona ręce sobie wkłada miedzyczasie jak ja sięgam wczoraj zjadła 3/4 słoiczka a za 2h butla.
Dziś sama jej gotuje niech sie przyzwyczaja troche do słoika troche do mojego.
Dziewczyny mam pytanie ja jednak daje jej marchewkę tak o 12 mam pytaie chciałabym już wprowadzać owoce jabłka banany itp o której godzinie najlepiej czy wy podajecie 1 dnia marchewkę a drugiego dnia owoce?czy jednego dnia to i to?
A wiecie że z bobowita po 4 mies jest szpinak z ziemniakami?Ciekawe czy Jaguśka będzie chciała
Dziś sama jej gotuje niech sie przyzwyczaja troche do słoika troche do mojego.
Dziewczyny mam pytanie ja jednak daje jej marchewkę tak o 12 mam pytaie chciałabym już wprowadzać owoce jabłka banany itp o której godzinie najlepiej czy wy podajecie 1 dnia marchewkę a drugiego dnia owoce?czy jednego dnia to i to?
A wiecie że z bobowita po 4 mies jest szpinak z ziemniakami?Ciekawe czy Jaguśka będzie chciała
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Wesolutkaaa owocki możesz dać na tzw. podwieczorek.
Mojej koleżanki synek miał prześmieszną minę jedząc właśnie szpinak z ziemniaczkami.
Szkoda, że nie zrobiłam jemu zdjęcia wtegy ... było bardzo komicznie.
Mojej koleżanki synek miał prześmieszną minę jedząc właśnie szpinak z ziemniaczkami.
Szkoda, że nie zrobiłam jemu zdjęcia wtegy ... było bardzo komicznie.
Podziel się: