dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KASIU fajna ta butelka :-)
Gdzie taka mozna kupic Jak mozecie podajcie linka na allegro na taka butelke :-)
Gdzie taka mozna kupic Jak mozecie podajcie linka na allegro na taka butelke :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
StraszneJak uczylam zoche pic z kubka niekapka kupilam z miekka koncowka, z niej lecialo srednio szybko (teraz wiem ze za szybko) pierwszy raz jak sie zakrztusila to wystarczylo ze poklepalam po pleckach, ale drugi raz (tuz przed naszym slubem miala 6 miesiecy) zrobila sie prawie sina i niewiedzialam co mam zrobic, dobrze ze byla kuzynka jackowatego ktory ma trzech chlopakow i wziela ja do gory nogami i potrzasala nia....straszne jak sobie to teraz przypomne to az mam gesia skorke.
Wiem ze to moglo sie zdazyc nawet gdyby pila z butelki z wieksza dziurka, ale jakos jestem uprzedzona do kubkow niekapkow.
Ogladalam niedawno program na tvn style i wlasnie ten reabilitant (zapomnialam jak sie nazywa) poleca bidony, i mozna z nich uczyc pic juz od 6 miesiaca.
no my juz tez zrobilismy zapasik i co 3 słoiczek bede dawac. Skoro po ostatnim nic mu nie byłoMy jutro jedziemy porobic zapaski i kupimy obiadki z mieskiem ehehee
No super. Teraz to juz bedzie z górkiKamis wypił z butelki dzisiaj 50 ml rozcięczonego soczku jabłkowego może zakuma w końcu o co chodzi