reklama
Flaurka
Fanka BB :)
Łoj, to mnie zaboli...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no ale tamta dla alergikow to ponad 20zł kosztuje
tak suzi moja je juz obiadki z kurczakiem i cielecinka
tak suzi moja je juz obiadki z kurczakiem i cielecinka
anik.
Mama Krzysia :)
U nas chyba jabłko z owocami leśnymi nie podeszło... Kupa miała lekki zapach tych owoców
a - i jest ciągle pomarańczowa, ale to od marchewki, bo niestety w większości słoiczków jest jej przewaga
Była miększa niż zwykle, ale na szczęście nie rzadka. Muszę się z tymi owocami najwidoczniej wstrzymać, a szkoda, bo bardzo mu smakowały :-(
a - i jest ciągle pomarańczowa, ale to od marchewki, bo niestety w większości słoiczków jest jej przewaga
Była miększa niż zwykle, ale na szczęście nie rzadka. Muszę się z tymi owocami najwidoczniej wstrzymać, a szkoda, bo bardzo mu smakowały :-(Flaurka
Pieszczoszka - wiem ile dla alergików kosztuje i jak sobie porównałam ze zwykłym żarełkiem to mnie zabolało własnie...
anik.
Mama Krzysia :)
Ale przecież alergia nie jest chorobą przewlekłą wg NFZ - ludzie chorują latami (jak mój mąż np. bo mnie dopadła nieco później) i zero refundacji. Głupie mleko HA a koszt 30 zł. za 400 g :/
Flaurka
Chyba tak - z tego co widziałam to na mm po 6 mcu - wedle obowiązującego zalecenia tej organizacji od zdrowia.
reklama
Patina - ja mam w schemacie w 6miesiącu i tak dawałam Bartkowi, Hani też tak dam.
trudno ocenić, czy się pomyliła, może uważa, że trzeba dać wcześniej, albo pokićkało jej się z (.)(.)...
anik - ja bym się Kochana tak nie przejmowała. kupa po marchewce będzie pomarańczowa - zjedz tyle marchewki (proporcjonalnie do swojej wagi) i obserwuj kupkę
jeśli chodzi o owoce leśne... cóż, dokładnie trawić to brzuszek nie będzie nowości. troszkę musi chyba się rozwinąć układ pokarmowy, stąd też "kawałeczki marchewki"
dziś na taśmę poszła kaszka malinowa - daje któraś mleczno - ryżową? kupiłam i zastanawiam się skąd mam wiedzieć ile jej dać jeśli chcę zrobić w butelce? jak ocenić, czy ilość mleka jest odpowiednia?
trudno ocenić, czy się pomyliła, może uważa, że trzeba dać wcześniej, albo pokićkało jej się z (.)(.)...
anik - ja bym się Kochana tak nie przejmowała. kupa po marchewce będzie pomarańczowa - zjedz tyle marchewki (proporcjonalnie do swojej wagi) i obserwuj kupkę
jeśli chodzi o owoce leśne... cóż, dokładnie trawić to brzuszek nie będzie nowości. troszkę musi chyba się rozwinąć układ pokarmowy, stąd też "kawałeczki marchewki"
dziś na taśmę poszła kaszka malinowa - daje któraś mleczno - ryżową? kupiłam i zastanawiam się skąd mam wiedzieć ile jej dać jeśli chcę zrobić w butelce? jak ocenić, czy ilość mleka jest odpowiednia?