• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

reklama
Pozwolicie że ja tak troche z innej beczki. Miałyście już okres po porodzie? Bo ja właśnie mam i jestem troche zdziwiona że tak szybko, bo przecież karmię tylko cycem.

Ja juz mialam miesiac temu i wlasnie na dniach sie spodziewam nastepnego tylko teraz zupelnie nie wiem jak sobie liczyc cykl bo nie wiem czy po porodzie sie nie rozregulowalo takze czekam na nastepny

Oli to pewnie po tabletkach. Ja zaczynam wlasnie 3 opakowania i bardzo czesto mam plamienia...ciekawe ile to wszystko się bedzie regulowało???

Makta, Oli- kurcze, no właśnie nie wiem. :eek: Pytała czy karmię i jeśli tak, to mam się zgłosić dopiero wtedy, kiedy przestanę.:eek:
Póki co....nie są mi aż tak potrzebne...;-)..no ale .....;-)

reklama
Ja dostalam anty od gina, zaraz na pierwszej wizycie. Powiedzial, ze po cesarce nie moge zajsc w ciaze wczesniej niz za rok. Karmie piersia i biore cerazette czy jakos tak - bierze sie je bez przerwy - caly czas. Krwawien brak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry