koko a pipi czyli tom i jerry ale tylko niektore odcinki bo ostatnio mlody zaszedł mnie od tyłu i ugryzł w tyłek tak jak w bajce![]()
:-d:-d:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
koko a pipi czyli tom i jerry ale tylko niektore odcinki bo ostatnio mlody zaszedł mnie od tyłu i ugryzł w tyłek tak jak w bajce![]()
Emi rysuje sobie wczoraj i coś tam mówi pod nosem, nagle mówi do mnie: mamusiu zobacz P jak parasol... Ja się patrzę a ona napisała P
oczywiście fotkę zrobiłam, łezka poleciała
:-)
(tak, tak, Marysia wybitnie nie lubi się chwalić
Pękłam z dumy

Emi jak idziemy do Biedronki to mówi 'idziemy do biedry' (papuga jedna z niej
)
dzieci zaskakują
i teraz książki na tapecie i układanie puzli z czego sie ciesze, bo miałam po dziurki w nosie tych samochodów....to sie pochwaliłam
od około 3 tygodni noc w noc... na początku myśleliśmy, że po prostu się budzi, ale on jest totalnie nieprzytomny... któreś z Waszych maluchów coś takiego robi? niby to częste u dzieciaków, ale zawsze myślałam, że zaczyna się później....