reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ruchy dzidzi

Mój synek ma dość często czkawkę. Śmieję się z niego, że opił się za dużo wód płodowych i mu się czka :) Ostatnimi czasy jego kopniaczki stały się coraz mocniejsze, czasem aż zaboli. Ciekawa jestem jak mocno będzie kopał po koniec ciąży, skoro już teraz ma tyle siły ...

Zauważyłam, że ja i Wituś mamy dziś studniówkę :-D

reklama
Witam moja dzidzia tez ladne kopniaczki daje zazwyczaj o stalych porach po poludniu im wieczorem chociaz zdaza sie z zaskoczenia i to do bolu. Moj mezus jest strasznie zadowolony ze malenstwo tak kopie ze je czuje, z reszta mowil mi ze w nocy tez sie wierci dzidzius jak spie:tak: bo zazwyczaj podczas snu mezus ma reke na moim brzuszku:-)

Moj dzidziulek dostal dzisiaj szalu jak wypilam ta glukoze. :-) Momentami to sie zastanawialam czy wszystko jest ok, bo tak szalal.

Witam,apropotematu!
Ja ma w brzuszku okropnego wiercipupka!:-D
Kopie jak oszalaly,a wieczorami to zasnac nie moge,bo z bolu sie zwijam.
Nie wiem moze bedzie z jakims ADHD czycos?:oo: :-)
Strasznie nad pobudliwe.Oby nie bylo takim rozrabiakiem jak sie urodzi.
Chociaz moja pierwsza coreczka tez byla taka zywa,i teraz w sumie to chyba tez jest:tak: ,ale mysle ze ADHD nie ma:happy2:

reklama
Do góry