Y
yra245
Gość
ja też nie i wiem, że długo minęło zanim ja czułam a mój M w pierwszej ciąży poczuł, leżeliśmy nie raz a ja czułam już wyraźne kopniaczki ruchy itp. i mówię czujesz ??? a on że nie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wcześniej widziałam dzidzię jak się przesuwa całym swoim ciałkiem po brzuszku no ale nie kopała tak żeby kopać tylko się wiła jak wąż 
a moze to zalezy od budowy ciala? Ja juz nie raz syszalam, ze dziewczyny czuly zewnetrzne ruchy juz przed 30 tygodniem...no widzicie to sa tlyko przyklady na to, ze kazdy organizm jest inny i jedna moze poczuc wczesniej inna pozniej, tak jak z brzusiem jedna w 20tyg nie ma prawie nic, a inna ma juz olbrzyma, wiec ja bym tak do konca nie wmawiala dziewczynom, ktore juz czuja tego, ze na pewno to nie jest to, bo ja tego nie czulam...wydaje mi sie, ze kazdy zna swoj organizm i jak sie w nielo wslu****e to potrafi odnalezc zachodzace zmiany...
Alre to było zabawne-dało znak,że tam jest 

:-) Szalone :-)