• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ruchy i kopniaczki naszych maluchów

Dziewczyny, a czy Wasi mężowie już czują dziecko przez brzuszek? Mi dzidzia daje codziennie znaki poruszając się, ale jak mąż przykłada rękę do brzucha to jeszcze nic nie czuje. Chciałabym, żeby juz w końcu też poczuł jak się Mała kręci ;) Pozdrawiamy Mamusie ;)

reklama
jolkaa1989 moj maz tez dlugo czekal ale sie doczekal:) teraz to juz prawie codziennie mu sie uda:) a teraz gdy juz czuje to nawet czesciej sie do brzuszka przytula:)

A moj wczoraj przez reke poczul pierwszy raz :) Ale co prawda malo dotykal kiedy dzidzia kopała, a teraz jak juz poczul to dotyka co chwile i mowi "powiedz jak bedzie kopac " :-)

albo jak się dzidź rozbryka to brzuszek sobie faluje prawie bo raz z jednej walnie, potem obrót i kopniak albo w główki po drugiej stronie, trochę czasami przesadza:D aż muszę przywołać go do porządku;)

reklama
Moja mala wczoraj zrobila sobie jakis figloraj z brzuszka mamy:) Kopala prawie caly dzien i pol nocy:-) Ale narazie kopniaczki mi nie przeszkadzaja:) Niektore widac przez brzuszek, innych nie. Natomiast jak tylko moj P. przyklada reke to mala sie uspokaja i nie wariuje. Smiejemy sie z P. ze boi sie tatusia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry