reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ruchy naszych maluszków

A nie macie wrazenia ze teraz by Was jeszcze poród nie bolal ale za kilka tygodni jak dzidzius bedzie juz bardzo okazalych ksztaltow bedzie nieciekawie?:-)

reklama
Daj spokuj Poisy lepiej o tym nie myśleć ;D
Ewulcia czas ciąży mija mnie również w zastraszającym tempie... ale te ostatnie dni tuż przed porodem kiedy nie znasz dnia ani godziny wleką się podobno w nieskończoność...

To się później mile wspomina ale ostatnio beczałam w drodze do domu jak mi się wcisnął pod żebra .Już wolę jak mnie kopie całą noc

mój nie dość że po żebrach wali to czasami jajniki wyrywa! a czasem robi pajacyka-wszystkie kończyny chyba prostuje, ale niech sie teraz powygłupia a potem niech sobie sypia spokojnie nocami i matki nie budzi za często ;D

Mój meloman - dancer zaczal skakac jak w tv grali hymn Watykanu... a na naszym to juz przeszedl samego siebie (w koncu Polski hymn jest nieco żywszy od tamtego :)) też ma wyczucie melodii ... trzeba sie powaznie wziąc za wychowywanie hihihih

A mój maluszek od wczoraj coś olewa całe towarzystwo razem z mamusią na czele ,kopnie parę razy i cisza .Chyba ta pogoda działa tak sennie :laugh:

dostałam wczoraj kartę ruchów dziecka, mam zaznaczać godzinę kiedy wykona 10 ruch, w rzeczywistośc już w kilka minut po przebudzeniu moge zapisywac wynik bo już zrobi 10

Moj synus niestety kopie mnie po nerach i odbija sie od pecherza wiec latam co chwile do kibelka.Glowe natomiast wciska czasem w zoladek i chyba stad ta ciagla zgaga ::) Ale co tam tez lubie jak mnie kopie ;) :laugh: tylko moglby sie moze odwrocic maly skubaniec ;)

reklama
ewan-Augustowianka pisze:
mój nie dość że po żebrach wali to czasami jajniki wyrywa! a czasem robi pajacyka-wszystkie kończyny chyba prostuje, ale niech sie teraz powygłupia a potem niech sobie sypia spokojnie nocami i matki nie budzi za często  ;D

Wczoraj jak byłam drodze do sklepu to tak mnie zabolało z prawej strony w miednicy ze myslalam ze albo upadnę albo się wrócę do domu bo nie dojde do sklepu albo w nim sie przewrocę stanełam na srodku chodnika i nie wiedzialam co mam zrobic ze soba az mi sie glupio zrobilo bo ludzie na mni patrzyli a nie chcialam zebym pomysleli ze przypadkiem rodzic zaczelam czy cos...hehe w kazdym razie to był piorunujący ból jak bym miała zemdleć...okropienstwo

Do góry