reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rybka

Karolla pisze:
nasze porody na pewno bedą miłe i bezpieczne i tak trzeba sie nastawić
c014.gif

tak właśnie mamy mysleć!!!! Karolla na prezydenta!!!

reklama
Rybko strasznie się cieszę, że z Piotrusiem jest lepiej. No i bardzo mnie ucieszyło, gdy to Ty napisałaś, bo to znaczy, że jesteś już w lepszej formie. Pozdrawiam serdecznie i ściskam mocno piąstki za Twojego maluszka.

Rybka - ja również bardzo, bardzo sie cieszę , ze dochodzicie do siebie ie wszytsko jest na najlepszej drodze :) Trzymam cały czas kciuki :)

Rybko,goraco Cie pozdrawiam,teraz bedzie juz z dnia na dzien coraz lepiej
nadal trzymamy kciuki i laczymy sie w modlitwie
ja podpisuje sie pod tym co napisala Kira w sprawie gronkowca....
wiem,najwazniejsze ze juz z Piotrusiem jest dobrze,ale tez znam takie przypadki
personel zwala wine na pacjentów .....

Dziewczynki z moim SAKRBEM jest lepiej, w krwi nie wykryto wirusa i nie trzeba jej przetaczać.
Dostaje antybiotyk i jest dotleniany ale oddycha sam zresztą cały czas sam oddychał tylko był wspierany najpierw respiratorem a teraz nie wiem czy to dobrze napisze "sepsem" take rurki przy nosku. Dzisiaj nasze Słoneczko zrobiło nam niespodziankę i po raz pierwszy zobaczyliśmy jego oczki ma śliczne ciemnoniebieskie oczęta :-* mój aniołek kochany.

Jak dobrze pójdzie to go odłączą od tlenu i jeśłi zacznie sam swobodnie oddychać to w poniedziałek przeniosą go z ojonu na oddział noworodków w celu dokończenia kuracji płuc antybiotykiem i przyzwyczajeniu do karmienia bo cały czas dostaje dożylnie płyny i moje mleczko przez sądę. Bogu dziękuję, że stan się polepsza, bardzo dziękuję Wam wszystkim za modlitwę, Juź się nie mogę doczekać kiedy będę mogła go wziąść na ręce przytulić do piersi i ucałować. Jak jestem tak w domu to czuje straszną pustkę i odliczam godziny kiedy znów do niego pojadę.
Nie siedzimy na ojonie non stop bo lekarz powiedział, że mama ma dbać o siebie żeby mleczko było a i po cesarce powinno się bardzo oszczędzać bo wszystkie bebechy mogą wylecieć. Ja tak naprawdę już od 2 doby po cieciu zaczełam chodzić bo musiałam co 3 godz, dawać małemu mleczko - inne mamy leżały po 7 dni - ale wiara czyni cuda i ból uśmierza jak wiecie że musicie wstać żeby dać jeść dziecku.

Myfa jeśłi chodzi o cesarkę to nie ma się czego bać ja przynajmniej porównując oba porody wybrałabym ciecie pomimo, że się dłużej dochodzi do siebie. Ja poprostu miałam bardzo trudny poród naturalny bo pomimo znieczulenia miałam skurcze z krzyża i z brzucha i jakby mi ktoś łupał kości w miednicy - nie chce straszyć bo nie zawsze tak jest lekarz sam stwierdził do położnej, że tak jak u mnie właśnie wyglądają bóle parte - a wierzcie ja naprawdę jestem wytrzymała na ból. Chylę czoła przed wszystkimi mamami, które urodziły bez znieczulenia bo ja w nim nie mogłam, acha i normalnie się mogłam ruszać nie miałam wogóle nóg zdrętwiałych.

Trzymajcie się i dbajcie o siebie i dzieciaczki :-* :-*

Rybko cieszymy sie ze z Piotrusiem juz dobrze,goraco Was pozdrawiamy
i trzymamy kciuki zebys jak najszybciej mogla zabrac go do domu
te podroze do szpitala musza byc meczace
przesylam moc pozytywnej energii,no i czekamy na fotki naszego
pierworodnego na forum :)

Rybko kochana strasznie sie ciesze że z Piotrusiem już jest coraz lepiej,
a207.gif

poprostu tyle ciotek go wspomagało modlitwą że inaczej być nie mogło! Teraz patrzec jak bedziesz już ze swoim szkrabem, bedziesz go tulic do piersi
i pisać na forum jedynie o nieprzespanych nockach przy małym !! Moc buziaczków !!!
a194.gif

Rybko super, że już lepiej. Strasznie się tu wszystkie ciotki martwią o Ciebie i Piotrusia. Ale masz w nas przynajmniej psychiczne oparcie. Buziaki i trzymajcie się dalej tak dzielnie!! :-*

reklama
Do góry