Pada tu wiele imion i wszystkie mają w sobie TO COŚ SZCZEGÓLNEGO.
Ja prócz imion moich dzieci tzn Oliwierek Dominik i Amadeuszek Mikołaj zakochana jestem jeszcze w kilku innych i jeżeli dane mi będzie za kilka lat jeszcze noszenia pod serduszkiem trzeciego dzidziusia z całą pewnoscią z któryś z nich skorzystam. Jestem zauroczona imionami Gracjanek Marcelek Piotruś Dorianek Fabianek Kryspinek Kaspianek Cyprianek Klaudiuszek Damianek Marcelinka Livia Natasza
Ja prócz imion moich dzieci tzn Oliwierek Dominik i Amadeuszek Mikołaj zakochana jestem jeszcze w kilku innych i jeżeli dane mi będzie za kilka lat jeszcze noszenia pod serduszkiem trzeciego dzidziusia z całą pewnoscią z któryś z nich skorzystam. Jestem zauroczona imionami Gracjanek Marcelek Piotruś Dorianek Fabianek Kryspinek Kaspianek Cyprianek Klaudiuszek Damianek Marcelinka Livia Natasza
Ciekawe czy zgadłam skąd pomysły się wzięły hehe.A propos telenowel i nietypowych imion:miałam koleżankę,która miała na pierwsze imię Santa,a na drugie Maria czyli Santa Maria-jej mama wzięła pomysł z telenoweli właśnie,bo tam główna bohaterka tak miała na imię
No i niestety imie dla chłopca wybiera narzeczony, będzie Kazik
Wiecie jak można przechytrzyć faceta aby zmienił jeszcze zdanie??