reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
nasz synek to Seán... dokladnie tak jak pisze-z kreseczka nad ,,A''... urodzil sie w uk... przyjechalismy do polski i wpisali nam dokladnie tak samo... nawet nikt nie pytal o spolszczenie... ale to pewnie od urzedu zalezy... jakos nie wyobrazam sobie zeby ktos mowil do syna jan... Jest seán i tyle

Oglądając z córą Bolka i Lolka, zwróciłam uwagę na napisy końcowe. To dopiero źródło oryginalnych imion! Mi najbardziej do gustu przypadł Otokar i Rufin. Były jakieś inne, równie ciekawe, ale nie zapamiętałam ponieważ nieludzkie godziny, o których ta bajka leci są dla mnie środkiem nocy, a dla mojego dziecia środkiem dnia :baffled:

Mieszkam w uk dalam synkowi na imie Dennis nawet tutaj nie jest za bardzo popularne, moja kolezanka ma dwoch synow Jasema i nicolasa a wczorai uslyszalam imie Ismail i Samira

moj mlodszy synus ma na imie Kazimierz, imie to zawsze bardzo nam sie podobalo, choc opinie na jego temat wsrod rodziny i znajomych sa bardzo podzielone, mam nadzieje ze syn nie bedzie mial nam tego za zle. Starszy synek ma na imie Stas, imie to jest popularne. imiona chlopcy odziedziczyli po pradziadkach:)

reklama
Do góry