Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prosze o pomoc - prezent praktyczny i orginalny na narodziiny coreczki?
...zupelnie zapomnialam co wtedy bylo na wage zlota...aha - sen!![]()
,bo dopiero później zobaczyłam ile kasy na to idzie. Nie wiem za ile to ma byc prezent,ale jakby co zawsze możesz dorzucić jakiś ciuszek na wyrostOj superowa ta mata...ale oni mate maja i nie chca innej ... no i byloby lepiej tanszy prezent do 50zika...Hruda, a ile kasy możesz przeznaczyć? To jest fajne, trochę na wyrost:
MATA Czas dla brzuszka Tiny Love BIEDRONKA PROMOCJ (642256526) - Aukcje internetowe Allegro

Edytowałam posta i dodałam karuzelkę na łóżeczko. W Smyku Canpola (z plastikowymi zwierzątkami) dostaniesz za ok. 50 zł.no i byloby lepiej tanszy prezent do 50zika...![]()
Dzieki kochana ale karuzelka tez odpada - tez juz maja i nie chceili pluszakow tylko plastik...taka wybredna i marudna mamaEdytowałam posta i dodałam karuzelkę na łóżeczko. W Smyku Canpola (z plastikowymi zwierzątkami) dostaniesz za ok. 50 zł.

ale to chyba oklepane...Nie wybredna, tylko praktyczna ;-)nie chceili pluszakow tylko plastik...taka wybredna i marudna mama![]()

Myslalam o jakiejs fajnej grzechotce albo sukienceale to chyba oklepane...