Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miejskie?? kochana u nas chodza koty, psy i golebiepewnie, ze w miejskich piaskownicach to sam brud. jednka popatzr na to z drugiej strony, ze dziecko nie moze byc trzymane pod kloszem z dala od zarazkow. oczywiscie trzeba pilnowac, zeby tych lapek do buzki ie wkladalo
miejskie?? kochana u nas chodza koty, psy i golebie

i wcale bym się nie obraziła jakby takie zrobili na placu zabaw gdzie chodzę z Kubusiem. Jest inny plac zabaw i to zaraz koło bloku mojej mamy, ale tam parokrotnie widziałam kupe psa na piasku więc choć blisko nie chodzę tam.
: NEXT czadowa kurtka dla faceta r 104 3-4 latka (1040100080) - Aukcje internetowe AllegroKupiłam dziś Maciusiowi takie buciki http://www.astra-krakow.pl/zdjecia/dzieciece/picco/1122D.jpg
Polecam buty tej firmy (PICCO), bo mają fajnie wyprofilowaną wkładkę i są stosunkowo tanie.
EDIT: I jeszcze pochwalę się tym zakupem: NEXT czadowa kurtka dla faceta r 104 3-4 latka (1040100080) - Aukcje internetowe Allegro
Dziękuję :-)Bardzo ładne i kurtka super
no ja z racji uzaleznienia to napewno kupie je na allegro)