reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Tak, myślałam o tym. Na razie kasy nie mamy, bo musimy troszkę w domu zrobić i czeka nas jeden większy zakup (ale na razie nie napiszę jaki, bo nie chcę zapeszać ;-)), ale biorę takie coś pod uwagę.

reklama
my miesiac temu kupilismy pietrowe lozko. raz, ze na zapas a dwa nie wiadomo jaka bedzie druga dzidzia i czy dla odmiany nie bedzie sypiac ze mna. wtedy M nie mialby sie gdzie podziac... chyba, ze w lozeczku. piotrus ani razu nie spadl. jeden raz zdazylo sie, ze rano go znalazlam wtulonego w wielkiego pluszowego psa na podlodze ale przypuszczam, ze szedl do nas do pokoju i po prostu po drodze zasnal. ale mialam rano zonka- zagladam do pokoju a piotrusia nie ma w lozku :)

Iza to Mateusz 2 dni temu w ciągu jednej nocy spał w 4 miejscach:baffled::-Dzasnął na dole na kanapie,później zaniosłam go do niego do łożka,w nocy przyszedł do nas a rano poszedł na dół i usnął na fotelu:-D

Szukalam taniego lozka dla Olafa. Z kasa tak w sumie roznie bywa, ale wiecie na co teraz idzie... No i zobaczylam na ebay'u lozko.. takie starsze, metalowe z ikea.. i zalicytowalam za 15 funtow max... Dzisiaj rano dzwoni do mnie babka, ze lozko do odbioru! Z materacem i w ogole. Niedawno bylismy odebrac i musze wyszorowac je porzadniej, bo poki co takim czyms do dezynfekowania przejechalam, ale Olo uparl sie, ze ma byc i juz. Tak wiec:

Zobacz załącznik 274138Zobacz załącznik 274139

Ono jest takie rozciagliwe, moze byc duzo mniejsze. W sumie nie jest jakies ekstra, ale za tyle pieniedzy to wybrzydzać nie będę :)

Do tego chcę mu kupić taką szafę materiałową (tylko srednio mi kolor pasuje...):
Zobacz załącznik 274140

reklama
Do góry