reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

No i udało się kupiłam mojemu małemu mężczyźnie koszulę z "krawatem" i śliczne czarne sztruksowe spodenki i jeszcze koszulę z bezrękawnikiem i będzie elegancki :-):-):-)jak ja lubię małemu kupować ciuszki :-):-):-) i dodatkowo nie mogłam się oprzeć bo były śliczne jeansy na przecenie w CUBUS i były z 70 zł przecenione na 20zł :-) tak to ja mogę kupować i sandałki skórzane też na wyprzedaży po 19 zł :-):-) za to koszule nie były już w takiej dobrej cenie i troszkę zaszalałam:zawstydzona/y::-) ale co tam raz nie zawsze:-)

reklama
"dziubki" ja tez myje ta szczotka ale pytam o zaworki- w srodku strasznie zachodza sokiem :wściekła/y: i nie da sie ich myc w ten sposob. albo ja nie potrafie :baffled:

"dziubki" ja tez myje ta szczotka ale pytam o zaworki- w srodku strasznie zachodza sokiem :wściekła/y: i nie da sie ich myc w ten sposob. albo ja nie potrafie :baffled:
Masz na mysli niekapek Aventa? Ja myje najzwyczajniej w swiecie - gabka + b.goraca woda +delikatny plyn do mycia i...jechane! Ale fakt - lekkie przebarwienia i tak pozostaja.:baffled:

reklama
hruda- w twoim niekapku widocznie jest niewyciagany zaworek jak w moim. chyba bede musiala kupic piotrusiowi nowy sprzet do picia. w sumie w domu nie ma problemu bo pije ze szklanki ale jak gdzies wychodzimy to niekapek jest praktyczny. choc jak sie zastanowie to przeciez piotrus pije wode z butelki z dziubkiem (tej malej pet) wiec moglabym niekapek zlikwidowac calkiem :tak:

Do góry