reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Xeone - a z jakiej firmy ten niekapek?

:confused::confused::confused:Mam pytanie odnosnie butow, tych pierwszych. Jakiej firmy polecacie? tzn ja wiem ze wy tez ( nie wszystkie) debiutujecie w tej kwestii ale moze obilo wam sie o uszy...Wiem ze wlasnie Bartek jest znany z dobrych produktow dla maluchow ale moze to pierwsza firma jaka wpada nam w ucho/oko a tak naparwde nie wart jest wydania tyle kasy albo co gorsza jego wyroby sa zawodne...:crazy::sorry2:

Ja kupiłam buciki przedwczoraj Igorkowi i właśnie z Bartka ale szczerze powiem że byłam zawiedziona bo byłam w wielu sklepach (Humanic , Bata, i kilka innych) i co niby buty drogie i dobrze wyprofilowane a nie zginają się w ogóle albo w nie odpowiednim miejscu i w tym całym Bartku na 10 bucików oglądanych tylko 3 pary zginały się tak jak należy a i ceny uważam że przesadzają bo buciki kosztowały 139,90 Zł no ale te pierwsze niech ma juz porządne później będę już szukała w innych sklepach musiałabym sprawdzić w tym całym CCC jak polecacie ? Bo nie byłam.

co do butów to nie cena i marka jest ważna ale to jakie one są
Zawitkowski tak powtarzał i ja mu wierzę
i zawsze się kieruję tymi uwagami przy wyborze butków

Pewnie że nie cena i nie marka ale skoro firma zajmuje się typowo obuwiem dziecięcym to liczyłam na to że wszystkie buciki będą wyprofilowane i wyprodukowane tak że tyko sobie fason wybiorę a tu najpierw było trzeba szukać odpowiednich fakt że wykonanie super całe skórzane w środku też skórka mięciutka zobaczymy jak w praktyce.

Agulka - cos nie moge znalezc z tym, katalogu butow...

A czy pierwsze buty musza miec taka sztywna zapietke?
Wiem ze cos na ten temat wspominal zawitkowski ale nie moge znalezc tego w necie a ksiazki juz nie mam.
Jak pamietam to on odradzal takie sztywne buciory ale moja przyjaciolka od poczatku z wielkim przejeciem kupuje swojej juz 2letniej coreczce buciki o takie
sandałki, mariquita, rozm 26, skórzane (424476519) - Aukcje internetowe Allegro
z ta sztywna zapietka...chyba nie do konca ok?

ostatnio byłam ze Stasiem u neurologa, oto co mi powiedziała co do bucików:
po domu, żeby chodził na boso, w skarpetkach antypoślizgowych, albo w skarpetkach z taką skórzaną podeszwa. Żeby po domu nie usztywniać nóżek.
To samo pisze Zawitkowski.

Po dworzu powiedziala, zeby piętka była usztywniona a bucik dość wysoki, do kostek, fajnie jesli tez pod stopą będzie poduszeczka na "platfusa". Powiedziała ze takie rozwiązania stosuje Bartek i jest bardzo dobry, ale drogi, a stópa będzie teraz rosła szybko, wiec zebym sobie podeszła do Bartka obejzala i moze znajde podobne gdzie indziej.

Mamy zniżkę w Tombucie, ale powiedziała że ich rozwiązania są zbyt tradycyjne.

reklama
ostatnio byłam ze Stasiem u neurologa, oto co mi powiedziała co do bucików:
po domu, żeby chodził na boso, w skarpetkach antypoślizgowych, albo w skarpetkach z taką skórzaną podeszwa. Żeby po domu nie usztywniać nóżek.
To samo pisze Zawitkowski.

Po dworzu powiedziala, zeby piętka była usztywniona a bucik dość wysoki, do kostek, fajnie jesli tez pod stopą będzie poduszeczka na "platfusa". Powiedziała ze takie rozwiązania stosuje Bartek i jest bardzo dobry, ale drogi, a stópa będzie teraz rosła szybko, wiec zebym sobie podeszła do Bartka obejzala i moze znajde podobne gdzie indziej.

Mamy zniżkę w Tombucie, ale powiedziała że ich rozwiązania są zbyt tradycyjne.
No to w koncu wysoki bucik z zapietka czy trampek o ktorym pisze Zawitkowski|???:szok::confused: dzis rano mialam dyskusje z J o te pierwsze buty - on tweirdzi ze musza byc 'ortopedki' a ja ze lekkie i nizsze...No i teraz mam mlyn w glowie...:zawstydzona/y::-:)szok:

Do góry